Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Παρεξήγηση λόγω facebook μεταξύ του Δημάρχου Νίκου Πλωμαρίτη και μελών της Δημοτικής Αρχής ΣΚΙΑΘΟΥ

 Ξαναχτύπησε με μήνυση…
Πήρε φόρα ο Δήμαρχος Σκιάθου Νίκος Πλωμαρίτης και… μοιράζει μηνύσεις! Μετά τη μήνυση που κατέθεσε προχθές κατά της μειοψηφούσας συμβούλου Μαρίας Κανταράκια για εξύβριση και προπηλακισμό, χθες κατέθεσε νέα μήνυση, αυτή τη φορά κατά υπαλλήλου του Δήμου για συκοφαντική δυσφήμιση.
 
Ειδικότερα η συγκεκριμένη υπάλληλος πριν από δύο μήνες περίπου είχε προβεί σε καταγγελίες εναντίον του Δημάρχου ότι, ενώ κόβουν τα παράβολα αλλοδαπών και τα περνάνε κανονικά στα στοιχεία, δεν αποδίδουν τα χρήματα που πρέπει στην Εφορία.
 
Προχθές η ίδια υπάλληλος προέβη σε αναφορά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, καταγγέλλοντας άλλη υπάλληλο του Δήμου για «παράνομες ενέργειες».
 
Χθες ο Δήμαρχος Σκιάθου μαζί με την Αντιδήμαρχο κ. Τσολοβίκου κατέθεσαν μήνυση εναντίον της υπαλλήλου για συκοφαντική δυσφήμιση και κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου, ωστόσο η υπάλληλος δεν είχε βρεθεί από την αστυνομία μέχρι και το βράδυ.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες μόλις οι άλλοι υπάλληλοι του Δήμου έμαθαν για τη μήνυση ζητούσαν από το Δήμαρχο εξηγήσεις και του έλεγαν ότι «δεν είναι σωστά πράγματα αυτά να κάνεις μήνυση» και γενικά δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση στο Δημαρχείο.
 
Παρεξήγηση λόγω facebook
Εν τω μεταξύ παρεξήγηση προκλήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Νίκου Πλωμαρίτη και μελών της Δημοτικής Αρχής από μια ανάρτηση στο facebook.
 
Ειδικότερα σε σελίδα στο διαδίκτυο αναρτήθηκε η πληροφορία ότι ο Αντιδήμαρχος Σκιάθου κ. Διολέττας το βράδυ της Τετάρτης, και ενώ δεν είχε λήξει η προθεσμία του αυτοφώρου για την κ. Κανταράκια, την φυγάδευσε με το ιδιωτικό του πλοιάριο στον Πλατανιά.
 
Η είδηση μαθεύτηκε στο Δημαρχείο και οι πληροφορίες θέλανε το Δήμαρχο να μαλώνει με τους συμβούλους του και να ζητά εξηγήσεις από τον Αντιδήμαρχο.
ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ  ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger