Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Βροχές στη Μακεδονία, άνοδος της θερμοκρασίας στα δυτικά

Τοπικές νεροποντές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά και πιθανώς στα ορεινά των υπολοίπων περιοχών, καθώς και άνοδο της θερμοκρασίας κυρίως στα δυτικά, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Στην Αττική, αναμένονται αραιές νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια θα είναι πυκνότερες, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και το βράδυ στα ανατολικά και νότια μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές νεροποντές και μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά, προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Την Τρίτη, θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και στα δυτικά θα φθάσει κατά τόπους τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger