Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ!


Κύριε Φαδάκη...είδαμε πολύ ιδρώτα να χύνεται από το μέτωπό σας και τα γυρισμένα μανικάκια του ωραίου πουκαμίσου σας....εσείς βέβαια δεν ανοίκεται στο "Μεσογειακό ταπεραμέντο" και είστε πολύ προκομένος σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συμπολίτες σας...!!
(...)
¨Οσο για την υπόλοιπη φαρσοκωμωδία του βίντεο...ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΟΥ ΣΑΣ..!!! Σας φτύνω μέσω διαδυκτίου, γιατί δε θέλω να σπαταλίσω το σάλιο μου κανονικά...!!
Φυσικά η άσχετη ΠΡΟΒΟΛΗ του "ΑΝΕΜΟΣ ESPRESSO BAR", ήταν απλά τυχαία...άρεσε έτσι απλά στη δημοσιογράφο και αποφάσισε να το βάλει κάδρο στο ρεπορτάζ...!!!
Ντροπή σας κ. Μιχελή που παίσατε κι'εσείς στη παγίδα της ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ για να δείξετε στην Ολλανδία πόσο.."καημένος και φτωχός δήμαρχος" είστε και δουλεύεται πολύ σκληρά...!! Περισσότερο ντροπή που δεν είχατε την κρίση να καταλάβετε ότι ένα βίντεο σαν κι'αυτό μόνο ζημιά θα φέρει..προβάλετε το νησί σαν τριτοκοσμικό..δείχνοντας τις σάπιες σωλήνες στο Κάστρο.....! Σίγουρα θα ρθουν Ολλανδοί τουρίστες....!!
Θα μπορούσα να γράψω σελίδες ολόκληρες...ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΜΟΥ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger