Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

η ενωση πληρωματων ρυμουλκων-ναυαγοσωστικων πουλησε την αυριανη απεργια


κατα τη χθεσινη ψηφοφορια του νεου διοικητικου σωματος της ενωσης και με ψηφους 7 κατα και 4 υπερ αποφασιστικε να μην συμμετεχει στην 48ωρη απεργια ο κλαδος των ρυμουλκων και των ναυαγοσωστικων.
κατα τη χθεσινη ψηφοφορια του νεου διοικητικου σωματος της ενωσης και με ψηφους 7 κατα και 4 υπερ αποφασιστικε να μην συμμετεχει στην 48ωρη απεργια ο κλαδος των ρυμουλκων και των ναυαγοσωστικων.
Να σημειωθει πως το σαββατο ψηφησαν τα μελη για την εκλογη του νεου σωματος το οποιο εχει 6 μελη απο μια συγκεκριμενη εταιρια ρυμουλκων που εχει υπογραψη συμβαση με τη γνωστη cosco για μεγαλο χρονικο διαστημα.προυποθεση για την υπογραφη της συμβασης αυτης ηταν η εταιρια ρυμουλκων να πληρωνει τους εργατες της βαση συλλογικης συμβασης για να μην προχωρανε σε απεργιες και τα καραβια της cosco εχουν καθυστερηση.
Και ενω ζουμε σε μια εποχη αλλαγων προς το κακιστο εργατες-ναυτικοι ψηφισαν κατα της αυριανης απεργιας με τη δικαιολογια πως μετα την εκλογη του 11μελους σωματος δεν εχουν εκλεξει προεδρειο και αν αποφασιζαν υπερ της απεργιας τοτε αυτη η αποφαση θα μπορουσε να προσβληθει απο καποιον-μαλλον απο τις εταιριες ρυμουλκων.
Δηλαδη η αποφαση κατα της απεργιας δεν μπορει να προσβληθει??
Η αλλη δικαιολογια ειναι πως δεν τους αφορουν και πολυ τα θεματα του μεσοπροθεσμου δηλαδη δεν εχουν να κανουν με το κλαδο τους.Η μειωση της συνταξης  των ναυτικων κατα 6% και ολοι οι κεφαλικοι φοροι που καθε πολιτης θα πληρωσει ,αυτα δεν ειναι για σας?μηπως ζητε αλλου??Και πως καλυτερα να κρατησουν τις δυναμεις τους για τους αγωνες που ερχονται και θαναι πολλοι.
Μα ολοι μαζι δεν ειναι καλυτερα?πως αργοτερα θα περιμενετε να σας καταλαβει ο αγροτης και ο νησιωτης οταν τα ρυμουλκα θα απεργουν και τοτε δεν θα μπαινουν τα πλοια στα λιμανια και δεν θα ξεφορτωνουν τα τανκερς και δεν θα φορτωνουν τα μικρα γκαζαδικακια για να μεταφερουν καυσιμα .
Ντροπη σε αυτους που δεν συμπλεουν-και ειναι και ναυτικοι-με τις απεργιακες κινητιποιησεις για λογους που δεν υπαρχουν καν.
Ψευτες-λερες-εργατορουφιανοπατερες
Γενικη απεργια διαρκειας
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1311752 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger