Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Καραλή θέλει η ΑΕΚ


Ο νεαρός μεσοεπιθετικός επιβεβαιώνει με δηλώσεις του στο aek365.gr το ενδιαφέρον της Ένωσης



Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Γιάννης Καραλής. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, έμεινε σήμερα ελεύθερος από τον Ατρόμητο και η Ένωση εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωσή του. Ο 22χρονος παίκτης είχε συμβόλαιο με τους Περιστεριώτες έως τον Γενάρη του 2012 αλλά σήμερα αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας τους.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιες επαφές της ΑΕΚ με την πλευρά του παίκτη, οι οποίες και αναμένεται να κορυφωθούν τις επόμενες ημέρες.
Ο ίδιος ο Καραλής, με δηλώσεις του στο aek365.gr επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Ένωσης προς το πρόσωπό του: «Με ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτή η προοπτική. Είμαι ενθουσιασμένος που η ΑΕΚ με θέλει. Οι εκπρόσωποί μου με ενημέρωσαν για το ενδιαφέρον που υπάρχει και μου είπαν ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει επαφή με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, για να προχωρήσει το θέμα. Από την μεριά μου, τους ζήτησα να δώσουν ιδιαίτερη βάση σε αυτή τη πρόταση γιατί με ενδιαφέρει πάρα πολύ να παίξω στην ΑΕΚ».
Ο Καραλής προέρχεται από τις Ακαδημίες της ομάδας του Ατρόμητου, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια ανήκει στην πρώτη ομάδα. Είναι γεννημένος στις 06 Οκτωβρίου του 1988, ενώ στην Σούπερ Λίγκα έχει 18 συμμετοχές, έχοντας πετύχει δύο γκολ.
Φέτος με τους Περιστεριώτες, ο νεαρός μεσοεπιθετικός είχε 13 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ την σεζόν 2009-10 ο Καραλής είχε πέντε συμμετοχές, βρίσκοντας ακόμα μία φορά δίχτυα.
http://www.aek365.gr/a-128893/karalh-thelei-h-aek.htm 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger