Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ INBOX TOY E-MAIL ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ: http://voliotaki.blogspot.com/2011/06/blog-post_2812.html

Καλησπέρα και από τη Σκόπελο,

Είμαι αυτός που θέλησα να προσφέρω (δεν έκανα αίτηση για προσφορά(!) – τις συχαίνομαι τις αιτήσεις) 10.000 εκπτωτικές κάρτες ΔΩΡΕΑΝ, όχι πριν μέρες, αλλά χθές που παρακολουθούσα συνεδρίαση διασυλλογικού οργάνου με θέμα την τουριστική προβολή, βοηθώντας έτσι, με τον τρόπο μου, τους επαγγελματίες του νησιού, μιας και ο Δήμος αυτή τη δύσκολη περίοδο δεν έχει χρήματα για την εκτύπωση κάποιου εντύπου.


• Είμαι από την Αθήνα και από το 1974 βρίσκομαι στις Σποράδες σαν εραστής της φύσης και ένθερμος υποστηρικτής των νησιών μας.


• Είμαι τυπογράφος (συνταξιούχος τώρα) εδώ και 40 χρόνια...


Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν τη δημοσίευση του «τοπικού blogger» την θεωρείτε συκοφαντική δυσφήμιση, όταν περιέχει σκόπιμες ανακρίβειες και λέξεις όπως λαμόγιο κλπ.


Και κάτι άσχετο με το θέμα: Τι γνώμη έχετε για την αντιγραφή κειμένων και εικόνας χωρίς αναφορά πηγής;

Δεν έχω αντιληφθεί ποιό πρόβλημα έχετε και εσεις από τον Βόλο και ο «blogger από τη Σκόπελο»;

Θα εκτιμούσα μια απάντηση...


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOG VOLIOTAKI

Καλησπέρα αγαπητέ συνάδελφε blogger, μιας και από ότι έχουμε καταλάβει, πέραν από εκδότης της εφημερίδας ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, είστε και διαχειριστής του ομώνυμου blog.

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υιοθετούμε κανέναν χαρακτηρισμό άλλου blogger (μακριά από εμάς αυτά), θα μας επιτρέψεις όμως να έχουμε και "πρόβλημα" και ζόρι να τραβάμε για το δημοτικό χρήμα και το πού πάει, εάν φυσικά πάει κάπου και να ρωτάμε ελεύθερα το που...!!

Στο θέμα μας τώρα, εσύ αγαπητέ δηλώνεις αυτά, ότι δηλαδή προσφέρθηκες να εκτυπώσεις 10.000 εκπτωτικές κάρτες ΔΩΡΕΑΝ, το τοπικό όμως blog, το Skopelos-News, καταγγέλει ότι όχι μόνο η προσφορά σου δεν ήταν για ΔΩΡΕΑΝ εκτύπωση, αντίθετα μάλιστα πάρα πολύ ακριβή. 

Διατηρώντας το δικαίωμα του ελέγχου των εξουσιών, πράγμα που θα έπρεπε να κάνετε οι δημοσιογράφοι αγαπητέ κύριε εκδότη και όχι τα blogs, ανάγκη που οδήγησε στην δημιουργία μας, ρωτήσαμε τον ΔΗΜΑΡΧΟ του νησιού, ώστε να μας απαντήσει επίσημα επί του θέματος. 

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ, ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ.

Τέλος, σαφώς και δεν θα απολογηθούμε, τόσο για τους χαρακτηρισμούς, όσο και για την αξιοπιστία των αναρτήσεων συνάδελφου blog, πόσο μάλλον για το εάν κάνει σωστά, βάζοντας πηγές ή όχι, την δουλειά του. 

ΩΣΤΟΣΟ... ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΕΑΝ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Ή ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ...

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ...

ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΕΛΗ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΨΕΜΑΤΑ

Υ.Γ.: ΤΕΛΟΣ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΚΔΟΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ... ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΜΕΝΗ...!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger