Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Σήμερα η απόφαση για το έγκλημα της Σκιάθου






Με την κατάθεση των συνηγόρων και την απόφαση, ολοκληρώνεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας η δίκη του 18χρονου σήμερα Αφγανού υπηκόου, που φέρεται να δολοφόνησε, χτυπώντας την με κασμά, την ώρα που κοιμόταν, μια 58χρονη ξενοδόχο στη Σκιάθο.


Το έγκλημα είχε γίνει την Κυριακή 10 Απριλίου 2010, στις 2.20 μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο 17χρονος Αφγανός, που εργαζόταν στο ξενοδοχείο του θύματος, στην Αγία Παρασκευή Σκιάθου, μπήκε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν η 58χρονη ιδιοκτήτρια Σταυρούλα Τσουρή και της κατάφερε αλλεπάλληλα κτυπήματα με κασμά που βρήκε στην αυλή του ξενοδοχείου.


Ο σύζυγος του θύματος, 63 ετών, που βρισκόταν δίπλα του, αιφνιδιάστηκε από την επίθεση του 17χρονου, ο οποίος επιτέθηκε και σε αυτόν τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Ο 63χρονος κατάφερε να ξεφύγει από τα κτυπήματα του Αφγανού, όμως αυτός τότε, σύμφωνα με την Αστυνομία επιτέθηκε και κατά της 20χρονης κόρης του θύματος, η οποία και αυτή προσπάθησε να βοηθήσει τόσο την μητέρα της όσο και τον πατέρα της.

Όμως η 20χρονη στην προσπάθειά της να βοηθήσει την μητέρα και τον πατέρα της τραυματίστηκε και αυτή ελαφρά.
Ο ανήλικος δράστης πριν εξαφανιστεί, προκάλεσε φθορές στο ξενοδοχείο αλλά και σε δύο παρακείμενα αυτοκίνητα και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση με προφανή σκοπό να αποφύγει την σύλληψη, ενώ συνελήφθη τις επόμενες μέρες ,ενώ ήταν κρυμμένος στο νησί.
 magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger