Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Να μας πουν η ξενοδόχοι της Σκοπέλου τη κάνουν για την Σκόπελο εάν κάνουμε κάποιες εξαιρέσεις η υπόλοιπη που είναι? διαβάστε η Σκιαθίτες τι κάνουν και ανοίξτε ρε τα ματιά σας πως τρέχουν .Γιάννη ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη …

Συνεχίζουν τις δράσεις οι ξενοδόχοι της Σκιάθου





Το φετινό αναμένεται να είναι το καλοκαίρι της Σκιάθου, λένε οι ξενοδόχοι καθώς την προηγούμενη εβδομάδα στελέχη της εταιρίας «McCann Worldgroup», η οποία έχει κερδίσει πολλά βραβεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, επισκέφτηκαν την Σκιάθο μετά από πρόσκληση της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου , προκειμένου να παρουσιάσουν και να συζητήσουν τρόπους με τους οποίους θα αυξηθεί η επισκεψιμότητα του νησιού.
Το McCann Worldgroup διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον κλάδο του Τουρισμού, ενώ έχει δημιουργήσει μεταξύ άλλων τις κλασικές πολυβραβευμένες καμπάνιες του ΕΟΤ “Live your myth in Greece”.


Όπως τόνισαν οι ξενοδόχοι, «σκοπός της συνάντησης είναι να προβληθούν περισσότερο οι ομορφιές και υποδομές του νησιού, ώστε να καταλάβουν όλοι πώς στη Σκιάθο έχουμε τα πάντα για κάθε γούστο: τα καλύτερα ξενοδοχεία, μαγευτικές παραλίες, πολλές επιλογές για διασκέδαση και εξαιρετική κουζίνα».


Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου , κ. Γ. Κουκουλάκης ειδικότερα τέλος, τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε χιλιάδες επισκέπτες στο νησί μας το φετινό καλοκαίρι, αφού θεωρούμε ότι η συνεργασία μας με το McCann Worldgroup θα αποτελεί εγγύηση, ώστε το νησί μας να γίνει πόλος έλξης για πολλούς τουρίστες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger