Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Τελικα ο Γιώργος Σούρλας εχει μεγαλα @@@@

Νερό και θειάφι στα καύσιμα του στρατού!

Νερό και θειάφι στα καύσιμα του στρατού!Σοβαρότατες καταγγελίες –με στοιχεία- περί νοθείας στα καύσιμα των Ενόπλων Δυνάμεων, της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, έθεσε ενώπιον της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο Γιώργος Σούρλας, που είχε ως αποτέλεσμα ο επικεφαλής της επιτροπής Μιλτιάδης Παπαϊωάννου να ανακοινώσει το άνοιγμα του φακέλου της υπόθεσης προκειμένου να αναζητηθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία.
Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής ασχολείται χρόνια με το ζήτημα και έχει ως σήμερα υποβάλει 14 ερωτήσεις. Πήγε μάλιστα το θέμα και στη δικαιοσύνη. Δεν πήρε όμως ποτέ απάντηση, και από προσωπική επιμονή το διερεύνησε μόνος του.
Τι διαπίστωσε λοιπόν;
Όπως επισημαίνει, οι Ενοπλες Δυνάμεις προμηθεύονται ναυτιλιακό πετρέλαιο αντί για κίνησης, το οποίο είναι υψηλό σε περιεκτικότητα θείου και νερού.
Είδε κι απόειδε λοιπόν να καταγγέλλει και τελικώς έβαλε δικό του άνθρωπο ο οποίος –παρανόμως- συνέλεξε δείγμα από τις αποθήκες στο Συκούριο και το πήγε στο Γενικό Χημείο του Κράτους.
Τα αποτελέσματα λοιπόν έδειξαν υψηλή περιεκτικότητα σε νερό και περιεκτικότητασε θείο 900 mg, αντί για 10mg που προβλέπει ο νόμος! Κατήγγειλε οικονομική απάτη δισεκατομμυρίων ευρώ ενώ ζήτησε από την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής με τη συνδρομή εισαγγελέα, να πάρει δείγματα από δεξαμενές καυσίμων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ο κ.Σούρλας παρουσίασε ενώπιον των συναδέλφων του και την σχετική απόφαση προμήθειας καυσίμων για τις Ένοπλες Δυνάμεις που ισχύει μέχρι σήμερα, «απ΄ευθείας εκ των παραγομένων παρά εν Ελλάδι Διυλιστηρίων άνευ διαγωνισμού…» και η οποία υπεγράφη επί Γεωργίου Παπαδόπουλου.
http://www.tsantiri.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger