Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

πολλά πολεμικά αεροπλάνα σήμερα πάνω από τον ουρανό της Σκοπέλου συμβαίνει κάτι που δεν γνωρίζουμε?


ΜΑΣ έκανε εντύπωση διότι παρατηρούμε  μεγάλη κίνηση από το πρωί  που είναι πρωτοφανές από όσο γνωρίζουμε και μας γεννά εύλογα ερωτήματα εάν συμβαίνει  κάτι που δεν γνωρίζουμε .ΕΞΑΛΛΟΥ
Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον τραγικό θάνατο του σμηναγού  Σμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Ηλιάκη, ότσν το αεροσκάφος του οποίου, ένα μαχητικό F-16C Block 52+ δέχθηκε κυριολεκτικά «στο κεφάλι» ένα τουρκικό μαχητικό στα νότια της Καρπάθου. Και αυτό το περιστατικό άλλαξε πολλά στο Αιγαίο, δυστυχώς σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων.
ΠΑΝΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ  ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mipos LEW egw twra einai oi gnwstoi RED ARROWS TEAM?Kai logika perasane apo ekei giati extes kanane epidiksi stin KRHTH???Simera itan stin Athina...ALLA TO TOSO TOOOOOOOSSSSSSSSOOOOOOOOO
http://www.raf.mod.uk/reds/

Ανώνυμος είπε...

Aς μην κοροϊδευόμαστε. Αυτό που χτύπησε τον Ηλιακη ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ αλλά πύραυλος που ρίχτηκε από τον Τούρκο, για να δεχτεί και αυτός στην συνέχεια χτύπημα από το άλλο δικό μας αεροπλάνο. Υπήρχε πλοίο από κάτω από το περιστατικό που πήγαινε για Πειραιά και άλλαξε τελικά προορισμό και δεν έπιασε ποτέ Ελλάδα.
Ας μην αμαυρώνουμε την μνήμη ενός ήρωα με χαζές αντιλήψεις και εθελοτυφλισμούς.

Powered By Blogger