Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Ο Κ. Αγοραστός για την Πρωτομαγιά

«Η Πρωτομαγιά του 2011 βρίσκει την ελληνική κοινωνία αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη κρίση της σύγχρονης ιστορίας της. Μία κρίση που ξεκίνησε ως χρηματοπιστωτική, έγινε δημοσιονομική, εξελίσσεται σε κοινωνική και τείνει να γίνει εθνική», επισημαίνει σε μήνυμά του για την Εργατική Πρωτομαγιά 2011 ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.
Ο Περιφερειάρχης συμπληρώνει μεταξύ άλλων: «Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία απαιτείται απ’ όλους να δείξουμε κοινωνική ευθύνη και να συμβάλλουμε στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Προς αυτήν την κατεύθυνση είναι κομβικής σημασίας η διατήρηση τόσο των θέσεων εργασίας, όσο και των μισθών σε αξιοπρεπή επίπεδα. Βεβαίως όλοι αντιλαμβανόμαστε τις σημαντικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις Αν μη τι άλλο όμως η συνολική μείωση της αγοραστικής δύναμης οδηγεί αναπόφευκτα σε μείωσης της ζήτησης, εξέλιξη ιδιαίτερα αρνητική για την μέση ελληνική επιχείρηση.
Η πατρίδα μας έχει ανάγκη παραγωγικής αναδιάταξης και πολιτικών ανάπτυξης με σαφή χρονοδιαγράμματα, μετρήσιμους στόχους και διαρκή αξιολόγηση».
TAXYDROMOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger