Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Το αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου γίνεται δημοφιλές για χιλιάδες επιβάτες

Στο 90% οι πληρότητες της Ryanair από Βόλο προς Ιταλία





Όπως σημειώνει ο αερολιμενάρχης Ν. Αγχιάλου κ. Κων. Ευσταθίου, ιδιαίτερα θετικό είναι το γεγονός ότι προτιμούν το αεροδρόμιο της Αγχιάλου επιβάτες όχι μόνο από τη Θεσσαλία, αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας, ακόμη και από την Αθήνα. Οι συχνότατες πτήσεις σε συνδυασμό με το φθηνό εισιτήριο και τα πολυτελή αεροσκάφη, προσελκύουν όλο και περισσότερους επιβάτες. Το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου γίνεται όλο και πιο δημοφιλές για χιλιάδες επιβάτες. Ο νέος σύγχρονος αεροσταθμός εξυπηρετεί και εντυπωσιάζει, ενώ και η εύκολη πρόσβαση αποτελούν σημαντικά στοιχεία για το άνοιγμα στους κατ’ εξοχήν διάσημους προορισμούς της Ευρώπης.
Οι πτήσεις για την Ιταλία άρχισαν στις 27 Μαρτίου. Εκτελούνται οκτώ εβδομαδιαίως και ήδη οι κρατήσεις εμφανίζουν υψηλές πληρότητες.
Η Ryanair συνδέει το Βόλο με τη Ρώμη και το Μπέργκαμο, ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα, 2 Μαΐου αρχίζουν και οι τακτικές πτήσεις της Air Berlin για τη Φραγκφούρτη της Γερμανίας.
Όσο η πληρότητα αυξάνει, τόσο οι τιμές ανεβαίνουν, αλλά το κόστος τους παραμένει ιδιαίτερα προσιτό.
Το 2010 οι πληρότητες των πτήσεων για τους δύο ευρωπαϊκούς προορισμούς (της Ιταλίας και Γερμανίας) έφτασαν στο εντυπωσιακό ποσοστό του 85%.
Η Air Berlin συνδέει το Βόλο με τη Νυρεμβέργη και μέσω αυτής με άλλες τέσσερις γερμανικές πόλεις: Αμβούργο, Βερολίνο, Βιέννη, Ντίσελντορφ και επέκτεινε τις γραμμές της με απευθείας δρομολόγια Ντίσελντορφ-Βόλος και Ντίσελντορφ-Σκιάθος και Λονδίνο.
Από το Μάιο, στο μεταξύ, ένας νέος προορισμός προστίθεται στο ταμπλό αναχωρήσεων του αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου. Πρόκειται για το Άμστερνταμ με πτήσεις της Transavia, με εισιτήριο, εκτός των πτήσεων τσάρτερ. Οι πτήσεις για την Ολλανδία αναμένεται να αρχίσουν στις 15 Μαΐου, ενώ από τις 21 Μαΐου αρχίζουν και οι πτήσεις της εταιρείας Air Lauda.
thesalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger