Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Η περιφερειακή ανάπτυξη της Θεσσαλίας

Στο επίκεντρο του 3ου Προσυνεδρίου της ΔΗ.ΣΥ στη Λάρισα




Στο 3ο προσυνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα αύριο Σάββατο 9 Απριλίου θα συμμετάσχουν στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας από το Νομό Μαγνησίας.


Η θεματολογία του προσυνεδρίου που είναι το τρίτο μετά την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη εν όψει του ιδρυτικού συνεδρίου που θα γίνει στην Αθήνα 27, 28 και 29 Μαίου, είναι η θέση της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την Περιφερειακή Ανάπτυξη της Θεσσαλίας, προβλήματα και προοπτικές του πρωτογενή τομέα - αγροτική οικονομία.


Από τη Μαγνησία θα τοποθετηθούν η υπ. μεταναστευτικής πολιτικής Έλενα Αντωνοπούλου, το μέλος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου πρπρόεδρος εργαζομένων ΕΑΣ ΒΟΛΟΥ Αντ. Σκουτίδας καθώς και στελέχη από τον Αλμυρό, το Βελεστίνο, το Πήλιο, τα νησιά Βορ. Σποράδων όπου θα εκθέσουν τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κάθε περιοχή.


Στο συνέδριο θα μιλήσει και η πρόεδρος κα Ντόρα Μπακογιάννη που θα βρεθεί την Παρασκευή στην Καρδίτσα για να εγκαινιάσει τα γραφεία του κινήματος.

Για το Αν. Πήλιο
Εξάλλου τον έντονο προβληματισμό τους για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο Αν. Πήλιο μετά και τις τελευταίες κατολισθήσεις εκφράζει η Διοικούσα επιτροπή της Δημοκρατικής Συμμαχίας Νομού Μαγνησίας. Όπως τονίζεται, «πρέπει το συντομότερο οι ζημιές να αποκατασταθούν εν όψει του Πάσχα και της καλοκαιρινής περιόδου και φυσικά πρώτα και πάνω απ΄ όλα για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής.
Γράφει: magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger