Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Συλλήψεις από το Λιμεναρχείο για ναρκωτικά

Σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης




Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της Τετάρτης, στη Θεσσαλονίκη, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, σε συνεργασία με προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ένας 26χρονος ημεδαπός και ένας 30χρονος αλλοδαπός, κατά την διαδικασία ανταλλαγής χρημάτων και ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.


Συγκεκριμένα ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εντός ταξιδιωτικού σάκου, δύο ποσότητες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης (1049,5 και 1052,1 γραμμαρίων αντίστοιχα) συνολικού μικτού βάρους 2 κιλών και 101,6 γραμμαρίων.


Στην συνέχεια ακολούθησαν νομότυπες κατ’ οίκον έρευνες, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου συνελήφθη ακόμη ένας 33χρονος αλλοδαπός, διότι στην οικία του, όπου φιλοξενούσε τον 26χρονο ημεδαπό, βρέθηκαν εντός σταχτοδοχείου υπολείμματα ενός αυτοσχέδιου τσιγάρου ακατέργαστης ινδικής κάνναβης αναμεμειγμένο με καπνό μικτού βάρους 1,2 γραμμαρίων καθώς και ένας τρίφτης, τα οποία και κατασχέθηκαν.


Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, ενώ κατασχέθηκαν και τέσσερα κινητά τηλέφωνα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους.
Γράφει: magnesianews.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μας ενδιαφέρουν οι ειδήσεις από το νησί μας κύριε συντάκτα!!!!φτάνει πια τι κάνει ο γιωργάκης ο ομπάμα και όλοι οι άλλοι παπάρες. skopelosnews λέγεται το blog.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!

skopelosnews είπε...

δεν πρόσεξες φίλε αναγνώστη διάβασε λοιπών τη λέμε και δεν βρήκες την μέρα για την παρατήρησή σου διότι γνωρίζουμε ότι απεργούν τα ΜΜΕ στην ΕΛΛΑΔΑ
skopelosnews ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ Προσπαθούμε να αναδείξουμε τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά της ΣΚΟΠΕΛΟΥ με τελικό στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας! Στην προσπάθεια του skopelosnews μπορούν να βοηθήσουν όλοι με την ελεύθερη - δημόσια έκφρασή τους! ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!

Ανώνυμος είπε...

Εμένα λοιπόν που δεν είμαι στη Σκόπελο με ενδιαφέρουν μόνο τα νέα που αφορούν αυτήν και μόνο αυτή. Υπάρχουν χιλιάδες σελίδες για να ενημερωθώ για την πολιτική σκηνή. Από κει και πέρα δική σας είναι η σελίδα ότι θέλετε γράφετε, και όσοι θέλουν σας διαβάζουν. Καλό απόγευμα.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ ότι το blog θα έπρεπε να επικεντρώνεται αποκλειστικά σε θέματα που αφορούν το νησί. Εγώ γι' αυτό το επισκέπτομαι, για να μαθαίνω νέα της Σκοπέλου. Έχω και στο παρελθόν εκφράσει την αντίθεσή μου για το συνονθύλευμα ειδήσεων κάθε λογής. Μέχρι και αυτοματοποιημένες μεταφράσεις για θεάσεις ΑΤΙΑ έχουμε διαβάσει!

Τώρα, σαφώς και είναι δικαίωμα των ιδιοκτητών του blog να αναρτούν ό,τι θεωρούν αυτοί κατάλληλο. Προτείνω, τουλάχιστον, αφού πλέον καταχωρούνται τόσες πολλές ειδήσεις, να αλλάξει η μορφή που παρουσιάζονται τα άρθρα, καθώς με την τρέχουσα χωράνε το πολύ 3 στη σελίδα. Αν η μορφή του blog αλλάξει σε στυλ tro-ma-ktiko π.χ., δηλαδή να υπάρχει μια εισαγωγική παράγραφος για την είδηση και πατώντας "Διαβάστε περισσότερα" να φαίνεται όλο το άρθρο, θα βοηθήσει όλους εμάς που θέλουμε να προσπερνάμε γρηγορότερα τις άσχετες με το νησί καταχωρήσεις άρθρων.

Νομίζω είναι μια αλλαγή που γίνεται γρήγορα και εύκολα και θα συμβάλλει προς το καλύτερο.

Powered By Blogger