Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Τσίρκο η αυτοδιοίκηση !

Τσίρκο η αυτοδιοίκηση με Μπουτάρη και Καμίνη

Στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, ήταν συγκλονιστικός ! Όσοι είδατε τη ζωντανή μετάδοση, είδατε έναν παγκοσμίως πρωτοπόρο “πολιτικό”. Ξεκίνησε λοιπόν -φορτσάτος αυτή τη φορά- ο Κώστας Γκιουλέκας να…μιλάει για το -τεράστιο- θέμα των σκουπιδιών. είπε: «Με έκπληξη ακούσαμε σήμερα τον Γιάννη Μπουτάρη να ζητά από τους Θεσσαλονικείς να κάνουν υπομονή έως το καλοκαίρι γιατί ως τότε, όπως ο ίδιος είπε, θα καταφέρει η νέα διοίκηση του Δήμου να καθαρίσει την πόλη.



Θυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή η νέα διοίκηση δήλωσε ότι στους πρώτους μήνες δε θα παράγει έργο, όμως, θα παρουσιάσει μια πεντακάθαρη Θεσσαλονίκη. Ως τώρα, κάτι τέτοιο δεν το είδαμε. Αντίθετα, τα σκουπίδια γίνονται βουνά και κατακλύζουν ολόκληρη την πόλη.
Καλούμε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης να λάβει άμεσα τα απαραίτητα μέτρα ώστε κάθε δρόμος της πόλης να καθαρίσει. Η καθαριότητα της πόλης δεν είναι μόνο ανάγκη αλλά βασική και πρώτιστη υποχρέωση του Δήμου».
Όλοι στη Θεσσαλονίκη εδώ και μέρες γκρινιάζουν σε πολύ υψηλούς τόνους, για το θέμα των σκουπιδιών. Υπάρχει έντονη γκρίνια και έντονη πίεση προς τη δημοτική αρχή. Προχθές κυκλοφόρησαν σενάρια για την αιτία του προβλήματος, την οποία εντόπιζαν σε χρέος προς τον προμηθευτή κι όλα ανέμεναν να πεί αυτό ο δήμαρχος.
Κι εκεί που κάθε δήμαρχος, κάθε πολιτικός, δεν θα μπορούσε να κρύψει το “ζόρι” και το άγχος για το θέμα των σκουπιδιών, αφού το πρόβλημα πήρε τεράστιες διαστάσεις, ο Γιάννης Μπουτάρης, χαλλλλλλλαρά, αδιάφορα και ανετότατα ψέλισε κάτι για “μηχανογραφικό λάθος”, είπε κάτι σαν “ε, καλά μωρέ, μέχρι το καλοκαίρι θα το λύσουμε, τι γκρινιάζετε τώρα, ωωωχχχ…” και τους έγραψε όλους εκεί που δεν πιάνει μελάνι !
Ο άνθρωπος είναι ο μεγαλύτερος γραψαρχίδας του πλανήτη ! Είναι μια κατηγορία μόνος του.
Κυρ Γιάννη σε πάμε ! Κάντα όλα “πουτάνα”, που λένε κι οι πιτσιρικάδες (με το συμπάθειο..) Αυτά Γράφει το Ταχάλια. …και μετά κάποιοι παρεξηγούνται γιατί “αποθεώνουμε” τον Μιχαλολιάκο. Σε λίγο Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα παρακαλούν να τον πάρουν για μεταγραφή. Τόσο απλά.

http://greeknation.blogspot.com/2011/03/blog-post_8088.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger