Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

το πρωί θα γίνουν αποκλεισμοί των ταμείων των εξωτερικών ιατρείων, στα Κέντρα Υγείας Σκοπέλου,

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Με αιχμή τα προβλήματα της Υγείας
Συγκεντρώσεις και αγωνιστικές παρεμβάσεις για ζητήματα όπως τα προβλήματα της υγείας, της ανεργίας, θα πραγματοποιηθούν, αύριο, στις πρωτεύουσες και σε άλλες επαρχιακές πόλεις των νομών της Θεσσαλίας στα πλαίσια της ολοήμερης κινητοποίησης που έχουν κηρύξει ΠΑΜΕ, ΠΑΣΥ, ΠΑΣΕΒΕ, ΟΓΕ και ΜΑΣ.
Στη Λάρισα, στις 8 π.μ., οι δυνάμεις των αγωνιστικών συσπειρώσεων θα προχωρήσουν σε αποκλεισμούς των ταμείων των εξωτερικών ιατρείων στο Πανεπιστημιακό και Νομαρχιακό Νοσοκομείο, ενάντια στα χαράτσια. Στις 12 το μεσημέρι, στα πλαίσια της στάσης εργασίας των δημοσίων υπαλλήλων, η τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία. Το πρωί θα πραγματοποιηθούν περιοδείες και εξορμήσεις και το απόγευμα σε συνοικίες για να φτάσει σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε λαϊκή οικογένεια, το κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην απεργία και στα συλλαλητήρια στις 23 Φλεβάρη.
Στο Βόλο, στις 9.30 π.μ., θα γίνει παρέμβαση στον ΟΑΕΔ και στις 11.30 π.μ., πικετοφορία, στα πλαίσια της στάσης εργασίας στο δημόσιο και εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς και ΚΑΠΗ. Επίσης, το πρωί θα γίνουν αποκλεισμοί των ταμείων των εξωτερικών ιατρείων, στα Κέντρα Υγείας Σκοπέλου, Σκιάθου, Αλμυρού και Ζαγοράς. Στις 6.30 μ.μ., η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ, διοργανώνει συγκέντρωση στην πλατεία Πανεπιστημίου.
Ανάλογες αγωνιστικές πρωτοβουλίες παίρνονται και στους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger