Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΒΡΕ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Ι ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΧΡΟΥΣΑΛΑ?

Παρά το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό ακουγόταν πως η Μαριέττα Χρουσαλά βρίσκεται στο εξωτερικό, η είδηση διαψεύστηκε από την ίδια και τον σύζυγό της όταν έδωσαν το παρών την περασμένη Τετάρτη στον γάμο του Νίκου Οικονόμου και της Όλγας Λαφαζάνη. Εκείνοι που ξέρουν, όμως, λένε πως η παρουσιάστρια έχει συζητήσει με την οικογένεια του συζύγου της η οποία θεωρεί ότι πρέπει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λεό Πατίτσας έχουν περιορίσει τις κοινωνικές τους συναναστροφές και προσέχουν πολύ. Έτσι, μπορεί να παρέστησαν στο γάμο του Νίκου Οικονόμου και της Όλγας Λαφαζάνη, αλλά κράτησαν χαμηλό προφίλ. Η άλλοτε λαλίστατη Μαριέττα ήταν πολύ φειδωλή στις δηλώσεις όταν την πλησίασαν οι κάμερες, έξω από το εστιατόριο όπου έφαγαν με το νιόπαντρο ζευγάρι. Επίσης είναι αρνητική στις περισσότερες προτάσεις που της κάνουν. Κρατάει αποστάσεις.
Μπορεί να φιγουράρει το όμορφο πρόσωπό της στις ολοσέλιδες καταχωρήσεις γνωστής μάρκας καλλυντικών, αλλά τίποτα περισσότερο. Μάλιστα αρνήθηκε ευγενικά να φωτογραφηθεί ακόμη και για ένα ημερολόγιο που φτιάχνει η στυλίστρια, συνεργάτης της Πατρίσια Φλιντ, Σάντυ Αρμένη που θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
«Όχι ευχαριστώ, δεν θα μπορέσω» είπε η Μαριέττα και σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια Πατίτσα έχει αποφασίσει να μην αφήσει τη νύφη της να εκτεθεί περισσότερο στα MME, προκειμένου να την προστατεύσει και να «περισώσει» το όνομα της. Πηγή: toblogtonkirion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger