Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Στον Ολυμπιακό ο Τζιμπούρ!

Η ένταξη του Ράφικ Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό είναι η μετεγγραφή «βόμβα» του χειμώνα. Ο διεθνής Αλγερινός επιθετικός, που προσφάτως έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να υπογράψει συμβόλαιο 6 μηνών με προοπτική ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια
Συμπαίκτες θα είναι στο εξής Τζιμπούρ και Αβρ.Παπαδόπουλος Συμπαίκτες θα είναι στο εξής Τζιμπούρ και Αβρ.Παπαδόπουλος Η φημολογία ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης, όμως από τη διοίκηση της ΠΑΕ διαψεύστηκε ότι υπάρχει οποιοδήποτε ενδιαφέρον για τον 27χρονο παίκτη. Τελικά όχι μόνο η πληροφορία ήταν αληθινή, αλλά λιγότερο από 24 ώρες αργότερα οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν αμέσως στο οικονομικό σκέλος, όμως υπήρξε διαφωνία σχετικά με τη διάρκεια του συμβολαίου. Τελική η "χρυσή τομή" βρέθηκε και προβλέπει συνεργασία μέχρι το τέλος της σεζόν με προοπτική ανανέωσης για δύο χρόνια. Η μετακίνηση του Τζιμπούρ στους "ερυθρόλευκους" επιβεβαιώνεται πλέον και επίσημα από την ΠΑΕ, αφού ήδη βρίσκεται στα γραφεία του συλλόγου για να οριστικοποιηθεί η μετεγγραφή του.

Όταν έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ είχε συζητήσεις με την ισπανική Σπόρτινγκ Χιχόν και τη γερμανική Χόφενχαϊμ, ωστόσο καμία από τις δύο προσφορές δεν τον κάλυπταν οικονομικά. Όμως, ενδιαφέρον υπήρξε και από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ θέλησε να τον αποκτήσει, όμως ο Τζιμπούρ δεν θέλησε καν να συζητήσει το ενδεχόμενο να παίξει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μικρό ενδιαφέρον έδειξε και ο Παναθηναϊκός (αν και κάτι τέτοιο διαψεύδεται από την ΠΑΕ), όμως οι "πράσινοι" έκαναν πίσω όταν έμαθαν ότι ο ποδοσφαιριστής μιλάει με τον Ολυμπιακό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλγερινός συμφώνησε με τον Ολυμπιακό, παρακάμπτοντας τον Γιάννη Λυπημένο, ο οποίος ήταν ατζέντης του όσα χρόνια βρίσκεται ο παίκτης στην Ελλάδα. Ο -πρώην πλέον- μάνατζερ του Τζιμπούρ αισθάνεται σαφώς "πουλημένος" από τον ποδοσφαιριστή και όπως δήλωσε στον Nova ΣΠΟΡ FM δεν θέλει να έχει πλέον μαζί του καμία σχέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger