Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Για ακόμα μία φορά, εκατοντάδες επιβάτες αρνήθηκαν να κόψουν εισητήριο



Μαζική για ακόμα μία φορά η καθιερωμένη παρέμβαση των Επιβατών Θεσσαλονίκης. Πάνω από 100 άτομα επιβιβάσθηκαν σε πολλά λεωφορεία, κα΄λεσαν τον κόσμο να μην πληρώνει και προπαγάνδισαν τα επόμενα ραντεβού.

Οι αντιδράσεις του κόσμου ήτανε αντιδράσεις καθολικής αποδοχής, οργής και πολιτικοποιημένης αγανάχτησης, όχι μόνο για τον ΟΑΣΘ, αλλα για όλο το Μνηόνιο. Κάποιοι αν και φοβόντουσαν αρχικά τους ελεγκτές, παίρναν θάρρος από τη μαζικότητα και δεν κόβανε συνειδητά. Σχεδόν κανείς δεν αντέδρασε αρνητικά.

Ο ΟΑΣΘ και η αστυνομία δεν προκαλούν, γιατί ελπίζουν να ξεφουσκώσουμε. Ελπίζουν με την εφαρμογή του μέτρου να απογοητευθεί ο κόσμος. ΟΧΙ λοιπόν! Είμαστε αποφασισμένοι να το πάμε ως το τέρμα. Δε θα γλυτώσουν έτσι απλά. Ο κόσμος μας δίνει κουράγιο να νικήσουμε τις αδυναμίες μας, να τον πλησιάσουμε πιο ουσιαστικά. Η διαδήλωση προς τα γραφεία του ΟΑΣΘ μπορεί να μην είναι η τελευταία τουφεκιά, αλλά γεγονός κλιμάκωσεις.

Να βάλουμε τους φοιτητές μαζικότερα στην ιστορία, να διαδώσουμε παντού αυτκόλητα, αφίσες, προκυρήξης, να κάνουμε φασαρία κάθε μέρα στο λεωφορείο. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΞΕΣΗΚΩΜΟ, ο κόσμος βράζει, όχι για το εισητήριο, γιατί δεν πάει άλλο με τη ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger