Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Κιμ άρχοντα, παρ’ τους τα υπάρχοντα!


 Γράφει ο mitsos175

Πάλι μαλακίες από τους ηλίθιους πράκτορες της CIA, της Νοτίου Κορέας, τους ναζί της Ουκρανίας και των ΜΜΕ. Οι Ρώσοι τρολάρουν, ενώ ο ηγέτης της Βορείου Κορέας Κιμ θα έχει σκάσει στα γέλια!
Σύμφωνα με τους πιωμένους Νοτιοκορεάτες, η Βόρειος Κορέα θα στείλει στρατό στην Ουκρανία! Από κοντά ο μαστουρωμένος Ζελένσκι μιλά για πόλεμο! Δεν του φτάνει το πήδημα από τους Ρώσους, θέλει κι άλλους! Τι να πεις; Βίτσια είναι αυτά.

Θα στείλει η Βόρειος Κορέα; Όχι! Γιατί να το κάνει; Εκείνο που μπορεί να γίνει είναι να σταλούν κάποιοι εθελοντές. 15.000 με 17.000 που λένε οι Ουκρανοί; Οι Ουκρανοί δεν είναι πρώτη φορά που έχουν πει ψέματα. Όσο για τους κομπλεξικούς Νοτιοκορεάτες; Πόσες φορές αναστήθηκε ο Θεός Κιμ; Ούτε κι αυτοί ξέρουν, έχουν χάσει το μέτρημα!

Γιατί τόσο παραμύθι;
1) Τα τσιράκια των ΗΠΑ που είναι στη Νότιο Κορέα είναι λιγάκι κομπλεξικά και χεσμένα. Δεν μπορούν να ξεχάσουν την πίτσα που είχαν φάει κάποτε και πως, αν δεν ήταν οι Αμερικάνοι εγκληματίες, οι Κομμουνιστές θα τους έριχναν στη θάλασσα.

Παρόμοια μανία έχουν και οι ΗΠΑ γιατί η Λαϊκή Δημοκρατία άντεξε και γιατί ταπεινώθηκαν ουκ ολίγες φορές σε κείνο τον πόλεμο από τους Βόρειους και τους συμμάχους τους Κινέζους. Η συκοφαντία, όσο οφθαλμοφανές ψέμα κι αν είναι, πχ τα περί «σκληρών εκτελέσεων» (που δεν έγιναν ποτέ), κάνει τα μοσχάρια τους ψηφοφόρους τους να σχηματίσουν μια κακή εικόνα για την ηρωική Βόρεια Κορέα, ώστε, αν βρουν την ευκαιρία, να εισβάλουν τα γεράκια των ΗΠΑ. Ευτυχώς ο Κιμ μπορεί να πατήσει το κουμπί, αν και δε θέλει.

2) Οι Ουκρανοί τον πίνουν. Οι Ρώσοι προχωρούν σε όλα τα μέτωπα. Προφανώς λοιπόν λένε σαχλαμάρες, για να δικαιολογήσουν τις ήττες που θα έρθουν. Σειρά έχουν οι εξωγήινοι να βοηθήσουν τον καπιταλιστή Πούτιν, ο οποίος μάλλον ξέσκισε το ΝΑΤΟ κι όχι μόνο τους Ουκρανούς ναζί. Οι Ουκρανοί δε θέλουν πλέον να πολεμήσουν, κι ο δικτάτορας Ζελένσκι ετοιμάζεται να φύγει με πολλά δις για μια χώρα μακρινή, ειρηνική, εκεί όπου καλλιεργείται η κόκα.

Υπάρχει περίπτωση να στείλει στρατό η Βόρειος Κορέα; Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να επιτρέψει να πάνε κάποιοι εθελοντές, με την προϋπόθεση πως οι ΗΠΑ θα προκαλέσουν τη Βόρεια Κορέα ακόμα περισσότερο. Αν η χώρα θεωρήσει συμφέρον της κάτι τέτοιο, λχ απάντηση στον επεκτατισμό των ΗΠΑ, τότε θα στείλει. Εκείνο όμως που θα κρίνει την τελική απόφαση είναι το συμφέρον της Βορείου Κορέας, τίποτε άλλο.

Οι πανηλίθιοι των ΗΠΑ και Ν. Κορέας κάνουν άθελα τους διαφήμιση στον Κιμ. Φανταστείτε, τώρα που οι Ρώσοι παίρνουν φαλάγγι τους ναζί, μια ή περισσότερες επιτυχίες να χρεωθούν στους Βορειοκορεάτες. Η πανίσχυρη Ρωσία των εκατοντάδων εκατομμυρίων δεν μπορεί, έτσι κάλεσε τη μεγαλύτερη στρατιωτική υπερδύναμη, τη Βόρειο ΚορέαΠάνω από 500.000 Ρώσοι και πάνω από 1.000.000 Ουκρανοί πολεμάνε χρόνια, όμως 10.000 Βορειοκορεάτες θα πάρουν το Κίεβο! Μπορεί πράγματι να γίνει έτσι, οι Κομμουνιστές είμαστε ικανοί για όλα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger