Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ! Ισραηλινά αρματαγωγά που... ασκήθηκαν στην Ελλάδα, θα χρησιμοποιηθούν σε απόβαση στον Λίβανο!

 Το πλοίο «INS Nahshon», ένα από τα οποία λέγεται πως θα χρησιμοποιηθούν για την απόβαση του Ισραήλ στον Λίβανο

Το πλοίο «INS Nahshon», ένα από τα οποία λέγεται πως θα χρησιμοποιηθούν για την απόβαση του Ισραήλ στον Λίβανο

Η ελληνική κυβέρνηση χωρίς να έχει καμία εξουσιοδότηση, με την στήριξη όλων των κομμάτων του συστήματος, εμπλέκει τη χώρα βαθιά στο ιμπεριαλιστικό μακελειό. Στηρίζουν με κάθε μέσο τα θανάσιμα σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ για να στηρίζουν τα συμφέροντα των ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων. Η "σταθερότητα" και η "ασφάλεια" που προπαγανδίζει η κυβέρνηση και οι ΝΑΤΟϊκοί παπαγάλοι για τον λαό σημαίνουν αστάθεια και ανασφάλεια! 

Μόλις πριν από λίγη ώρα, σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega, αναφέρθηκε πως στα πλαίσια της γενικευμένης επίθεσης του κράτους-τρομοκράτη στο παραλιακό μέτωπο του Λιβάνου θα χρησιμοποιηθούν για απόβαση του κατοχικού στρατού αρματαγωγά του ισραηλινού Πολεμικού Ναυτικού, που προηγούμενα είχαν πραγματοποιήσει σχετική άσκηση στη Νάξο!

Την σχετική είδηση είχε τότε καταγράψει και το 902.gr.  

Να σημειωθεί ότι αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Είχε γίνει γνωστό πχ ότι η αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ στο λιμάνι της Υεμένης (μία ακόμα από τις χώρες της περιοχής που το Ισραήλ μαζί με ΗΠΑ, Μ. Βρετανία και άλλους σφυροκοπά εδώ και χρόνια) είχε προηγουμένως «προσομοιωθεί» σε στρατιωτική άσκηση που είχε γίνει στην Ελλάδα!

Μόλις εχθές ο υπουργός Εξωτερικών, Γ. Γεραπετρίτης, δήλωνε πως η Ελλάδα δεν εμπλέκεται ενεργά στον πόλεμο... Η αλήθεια, λοιπόν είναι πως η Ελλάδα γίνεται και «πεδίο άσκησης» των εγκλημάτων του Ισραήλ που με τη στήριξη ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ βάζει μπουρλότο στη περιοχή. 

Η αλήθεια είναι πως η Ελλάδα γίνεται θύτης άλλων λαών και ο ελληνικός λαός στόχος πιθανών αντιποίνων! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger