Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Είναι ο Ανδρουλάκης τρολ του Μητσοτάκη;


 Μάλλον χάρη του Ανδρουλάκη στο Μητσοτάκη είναι η μήνυση στο Ζαραλίκο. Είναι όμως και το μοιραίο τους λάθος.

Εγώ πάντως, αν πήγαινα με πολλές γυναίκες και μάλιστα ταυτόχρονα, θα ήμουν πολύ ευτυχής ό,τι κι αν κάναμε. Φυσικά, αν κάποιος προσπαθούσε να με εκβιάσει, θα έτρωγε φυλάκιση, αφού η δημοσιοποίηση των προσωπικών μου στιγμών χωρίς την άδεια μου, είναι παράνομη.
Επομένως δεν είναι αυτό που έγραψε ο προφήτης, που όμως κατάλαβα γιατί το έγραψε. Η λογική εξήγηση για τη στάση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ μέχρι σήμερα, είναι πως ο Μητσοτάκης ξέρει κάτι που μπορεί να τον καταστρέψει και δεν είναι σίγουρα αυτό. Πιθανότατα εμπίπτει στο νόμο και είναι κακούργημα.

Το πρώτο που πράγματι πρέπει να προσέξουμε είναι ότι μηνύει το Ζαραλίκο για ένα κειμενάκι, ενώ αφήνει απ’ έξω αυτούς που τον παρακολουθούσαν! Σα να του λέει «σκάσε, δε θέλω καν να το θυμάμαι». Επίσης τα τρολ της γαλάζιας μαφίας πήραν γραμμή να επιτεθούν λυσσαλέα στο Ζαραλίκο. Αυτό και μόνο θα έπρεπε να βάλει σε σκέψη κάθε οπαδό του ΠΑΣΟΚ.

Να πω ακόμα πως ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε κατηγορηθεί για πολύ σοβαρά πράγματα από τον αποστάτη Μητσοτάκη. «Τρομοκράτης, κλέφτης, διεφθαρμένος…» πράγματα για τα οποία αθωώθηκε. Δεν έκανε όμως μήνυση ούτε στο Μητσοτάκη, ούτε στις φυλλάδες του. Κακώς κατά τη γνώμη μου.

Τη δεκαετία του 1990 ο «ελεύθερος ρύπος» και άλλες δεξιές πατσαβούρες είχαν δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες της κυρίας Λιάνη. Ο Ανδρέας θα μπορούσε να τους πάει μέσα. Τους είπε απλά «αλήτες».

Εκείνον που έχει πειράξει περισσότερο ο Ζαραλίκος από τους πολιτικούς είναι ο Μητσοτάκης και οι υπουργοί του. Αυτοί είναι πιθανό να ζήτησαν χάρη από τον Ανδρουλάκη.
Είναι παλιά τακτική της ΝΔ να βάζει πιόνια να κάνουν μηνύσεις, για να μη φανούν οι αξιωματικοί. Αυτό το ρόλο του πιονιού, του μπροστινού, παίζουν σήμερα κάποια τρολ. Είναι ο Ανδρουλάκης τρολ του Μητσοτάκη;

Το θέμα είναι πως ήταν λάθος του Μητσοτάκη και του Ανδρουλάκη. Γιατί ο προφήτης θα ζητήσει, εφόσον κατηγορείται, να μάθει τον πραγματικό λόγο της παρακολούθησης. Και τότε θα την πατήσει και ο Ανδρουλάκης και ο αφέντης του. Στον πρώτο θα βγούνε στη φόρα αυτά που θέλει να κρύψει και ο δεύτερος θα βρεθεί επίσης σε δύσκολη θέση γιατί τα γνώριζε, αλλά τα έκρυψε για να έχει στο χέρι στο ΠΑΣΟΚ.

Νομίζουν πως επειδή οι δικαστές είναι στο τσεπάκι τους θα τα κουκουλώσουν καταδικάζοντας απλώς τον προφήτη. Κάτι παρόμοιο πίστευαν και για ένα μεγάλο έγκλημα της κυβέρνησης, αλλά τώρα τρέχουν στην Ευρώπη.

Είμαστε με το Ζαραλίκο και δεν αφήσουμε τους τρομοκράτες της ΝΔ και των δεκανικιών της να φιμώσουν ακόμα μια φωνή. Όχι για τη σάτιρα, αλλά για την Αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger