Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Προσπαθεί να μας δουλέψει η αντικομμουνίστρια Ελενα Ακρίτα

 


Το δούλεμα που προσπαθεί να κάνει στους ακόλουθους της, η νεοπλουτίστικη ξετσιπωσιά που λέγεται Έλενα Ακρίτα, είναι απίστευτο.

Την άποψη μας για την βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Ελενα Ακρίτα την έχουμε γράψει και μάλιστα σχετικά πρόσφατα. Από τότε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ να απέφυγε να αυτογελοιοποιηθεί αρκετές φορές.

Είναι το ίδιο πρόσωπο το οποίο το 2015 έπαιρνε σβάρνα όλα τα ΜΜΕ, για να μας πει ότι “εγκαταλείπει πικραμένη και απογοητευμένη τον ΣΥΡΙΖΑ“, ενώ αργότερα η προσφορά των προνομίων που της εξασφαλίζει μια βουλευτική έδρα που της προσφέρεται στο πιάτο, και η υπόσχεση του Τσίπρα ότι θα την έκανε υπουργό, αν κέρδιζε τις εκλογές, ήταν σοβαρό δέλεαρ για να αναθεωρήσει τις απόψεις της.

Να συμπληρώσουμε επίσης ότι το μικρόβιο του αντικομμουνισμού είχε φτάσει την Ελενα Ακρίτα να δικαιώνει μέχρι τον δωσιλογισμό στην Κατοχή, υπερασπιζόμενη τον Λιγνάδη όταν ο σημερινός καταδικασμένος ως παιδοβιαστής είχε κάνει την ιστορική αλητεία να ονομάσει αίθουσα του Εθνικού θεάτρου σε Σκηνή “Ελένη Παπαδάκη”.

Ο αντικομμουνισμός είναι στο DNA της Ακρίτας και αυτό εκτός των άλλων το διαβάζουμε στο εγκεφαλικό της κατασκεύασμα όπου ανακαλύπτει “φρικαλέα σεξουαλικά σκάνδαλα” επί Στάλιν στα Μπολσόι.

Αυτό, δε, με την Κομανέντσι και τον βιασμό της από τον γιο του Τσαουσέσκου, είναι πάλι ένα χιλιοπαιγμένο παραμύθι. Προφανώς, η Ακρίτα δεν έχει πάρει εδώ και χρόνια χαμπάρι ότι η ίδια η Νάντια Κομανέτσι έχει αρνηθεί αυτόν τον ισχυρισμό της μητέρας της – περί βιασμού – που “αποκαλύφθηκε” την περίοδο της “μετάβασης” της χώρας στον “ελεύθερο κόσμο”.

Η ανιστόρητη, αντικομμουνίστρια, Ελενα Ακρίτα θεωρεί εντελώς λωτοφάγους αυτούς στους οποίους απευθύνεται. Μετά το τεράστιο διαδικτυακό κράξιμο που εισέπραξε μας γράφει ότι έκρινε ότι “έχει ηθικό χρέος να παραιτηθεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ”. Δεν παραιτήθηκε όμως γιατί λέει, “ο Νίκος Παππάς δεν αποδέχτηκε την παραίτηση μου, εκτιμώντας πως, στην προκειμένη περίπτωση, η δημόσια παραδοχή, αναγνώριση και η ανασκευή είναι αρκετή”. Αστειότητες.

_________________________________

Αλλη μια εξέλιξη στο τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger