Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Η Ζ. Μακρή στην κοπή της πίτας των εκπαιδευτικών της Σκοπέλου - Παράδοση εξοπλισμού από την ΚΤΥΠ ΑΕ

Η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτής Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή στην πρόσφατη επίσκεψη της στη Σκόπελο με την εξαιρετική αφορμή της παράδοσης του ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας, παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας των εκπαιδευτικών, που υπηρετούν στο νησί.


Στην εορταστική εκδήλωση, η κα Μακρή είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει ενδελεχώς, για περισσότερο από δυόμιση ώρες, με νηπιαγωγούς, δασκάλους και καθηγητές σε μια συζητηση που προέκυψε αβίαστα, κατά την οποία οι εκπαιδευτικοί ανέπτυξαν τις σκέψεις τους για το ελληνικό δημόσιο σχολείο και την εκπαιδευτική καθημερινότητα στα σχολεία των νησιών. Επίσης, έθεσαν στην υφυπουργό Παιδείας θέματα προς συζήτηση για την επόμενη συνάντησή τους, καθώς η επικοινωνία της με τους εκπαιδευτικούς είναι τακτική, ανοιχτή και, πάντα, ουσιαστική.

Νωρίτερα, η κα Μακρή με τον Δήμαρχο της Σκοπέλου κ. Στ. Περίσση επισκέφθηκαν σχολεία της Σκοπέλου, της Γλώσσας και του Νέου Κλήματος και, συγκεκριμένα, το 1ο, 2ο , 3ο και 4ο νηπιαγωγείο, το 1ο, 2ο και 3ο δημοτικό καθώς και το λύκειο του νησιού και παραβρέθηκαν στην παράδοση εξοπλισμού από την εταιρεία «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.» (ΚΤΥΠ Α.Ε.), η οποία ικανοποίησε στο ακέραιο τα αιτήματα που είχαν καταγράψει και απευθύνει οι διευθυντές των σχολικών μονάδων της Σκοπέλου.

Η υφυπουργός Παιδείας ευχαρίστησε θερμά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ ΑΕ κ. Θ. Γιάνναρη για την άμεση κάλυψη των αναγκών σε εξοπλισμό, αποτελούμενο από γραφεία, βιβλιοθήκες, γραφεία ηλεκτρονικών υπολογιστών, θρανία, καθίσματα και πίνακες μαρκαδόρου και εξήρε το χορηγικό πρόγραμμα της εταιρείας, μέσω του οποίου έχουν ωφεληθεί 39 σχολεία της Μαγνησίας, κάποια, μάλιστα, δύο φορές κατόπιν σχετικών αιτημάτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger