Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

ΣΚΟΠΕΛΟΣ δείτε την κλινική μελέτη του Σκοπελίτη Καρδιολόγου ΚΡΙΚΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ

 
Ειδικός Καρδιολόγος MD,MSc. Επιστημονικός συνεργάτης Β Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής κλινικής Α.Π.Θ. Μέλος Δ.Σ Καρδιολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος. Διεύθυνση: ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 35-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ,  Τηλέφωνο: 2310486575 

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΡΕΤΗΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975, μεγάλωσε στη Σκόπελο Μαγνησίας και ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.

Αποφοίτησε το 1993, από το 2ο Γενικό Λύκειο Βόλου. Το 1995 εισήχθη στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (Τ.Ε.Ι.Θ) και το 2000, έλαβε το πτυχίο του Φυσικοθεραπευτή. Το 2001 εισήχθη “πρώτος” με κατατακτήριες εξετάσεις, στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ). Αποφοίτησε το 2006, με βαθμό “Λίαν Καλώς”

Την περίοδο 2008-2009, υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός ,στο άγονο Π.Ι Βρύναινας-Κ.Υ Αλμυρού, του Νομού Μαγνησίας. Στη συνέχεια, κατά την περίοδο 2009-2011, προσελήφθη ως Ειδικευόμενος Ιατρός Παθολογίας, στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής. Μετά το πέρας της θητείας του ,το 2011 άρχισε την ειδίκευσή του στην Καρδιολογία. Την περίοδο 2011-2012, προσελήφθη ως Ειδικευόμενος Ιατρός Καρδιολογίας, στην Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής και στη συνέχεια κατά την περίοδο 2012-2015 ,συνέχισε την ειδικότητα, ως Ειδικευόμενος Ιατρός Καρδιολογίας, στην ΄Β Πανεπιστημιάκη Καρδιολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης,από την οποία και πήρε τον τίτλο του Ειδικού Καρδιολόγου το 2015.

Κατά την διάρκεια της ειδικότητας, παρακολούθησε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, Διοίκηση Μονάδων Υγείας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου κι έλαβε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης ( ΜSc), με βαθμό “Λίαν Καλώς” το 2014.

Από τον Νοέμβριο του 2015, είναι Άμισθος Επιστημονικός Συνεργάτης της ΄Β Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. με ερευνητικό ,διδακτικό και κλινικό έργο. Βρίσκεται σε αναζήτηση θέματος διδακτορικής διατριβής.

Έχει συμμετοχή σε εργασίες δημοσιευμένες σε ξένα περιοδικά, σε Posters σε συνέδρια εκτός Ελλάδος και σε παρουσιάσεις εργασιών σε συνέδρια-ημερίδες στην Ελλάδα.

Από το 2014 είναι επιστημονικός συνεργάτης του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας (ΕΛ.Ι.ΚΑΡ) , σε Προγράμματα Αγωγής Υγείας.

Από το 2015 ασκεί την Καρδιολογία σε ιδιωτική βάση. Διετέλεσε συνεργάτης ιατρός-καρδιολόγος, στα Ιατρεία του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, στον Όμιλο Βιοιατρική και στον Όμιλο Express Service .Συνεργάζεται με το Ταμείο Υγείας Προσωπικού της Εθνικής Τράπεζας (Τ.Υ.Π.Ε.Τ), με το Αλληλοβοηθητικό Ταμείο Περίθαλψης Συλλόγου Υπαλλήλων Τραπέζης της Ελλάδος (Α.Τ.Π.Σ.Υ.Τ.Ε), με το ταμείο των δημοσιογράφων (Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π) και με την ασφαλιστική εταιρεία ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΖΩΗΣ Α.Α.Ε.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης,της Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος, της Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος,της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας.

Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger