Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Βρώμικη συμπαιγνία κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ-Δικαιοσύνης: Νέα αναβολή προεκλογικής ομηρίας στη δίκη Λαφαζάνη!

 

Αναβλήθηκε σκόπιμα για τρίτη ή τέταρτη φορά-έχει χαθεί ο αριθμός-από μια διατεταγμένη δικαιοσύνη και με διάτρητες δικαιολογίες, άλλη μια από τις πολλές δίκες κατά του Παν. Λαφαζάνη και συναγωνιστών του για υποθέσεις παρεμπόδισης πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας φτωχών νοικοκυριών.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 29/6/22 το τριμελές πλημελοδικείο Αθηνών αποφάσισε για άλλη μια φορά, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες του Παν. Λαφαζάνη, ο οποίος κατάγγειλε πολιτικές μεθοδεύσεις και διατεταγμένες σκόπιμες αναβολές για οιονεί δικαστική ομηρία του και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο και ενώ έχει εξαγγείλει ανατρεπτικό πολιτικό κόμμα υπό την επωνυμία “Δημοκρατικό Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης”(ΔΗ.Κ.ΕΑ).

Να σημειώσουμε ότι ο Παν. Λαφαζάνης έχει στην πλάτη του τέσσερις δίκες με κατηγορίες του μισού ποινικού κώδικα(!) για παρεμπόδιση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, οι οποίες δίκες στήθηκαν εκδικητικά από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και το αμαρτωλό τμήμα “Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος” της Γενικής Ασφάλειας και σέρνονται από το 2017(!) από αναβολή σε αναβολή μέχρι σήμερα!

Οι βρώμικες κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, οι κυβερνήσεις των τραπεζών και των funds, οι οποίες έχουν ξεκινήσει και κλιμακώνουν ένα “τσουνάμι” άδικων και ληστρικών πλειστηριασμών σπιτιών και λαϊκών περιουσιακών στοιχείων, έχουν κατά σειρά σε συνεχή δικαστικά πραξικοπήματα, εξευτελίζοντας την Δικαιοσύνη, γιατί δεν τολμούν ούτε να καταδικάσουν τον Παν. Λαφαζάνη για τις χαλκευμένες σε βάρος του κατηγορίες ούτε να τον αθωώσουν, γιατί και οι δύο αυτές εκδοχές περιέχουν ισχυρά πολιτικά μηνύματα εναντίον και τον θέλουν, μοναδική περίπτωση στα χρονικά “οιονεί κατηγορούμενο”.

Κ.Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger