Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Το να περιμένεις αποτέλεσμα από τις εκλογές είναι σαν να προσεύχεσαι να γιάνει ο καρκίνος

 

Γράφει ο mitsos175

Αλέξη, καλέ μου ρεφορμιστή, πολύ κακώς η φρουρά σου απομάκρυνε την εντελώς ψεκασμένη μακονομάχο. Γι αυτές τις περιπτώσεις έχεις στο κινητό όλες τις δηλώσεις του Μητσοτάκη ως κυβέρνηση. «Η συμφωνία πρέπει να τηρηθεί κατά γράμμα, καλωσορίζω τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας» κλπ – κλπ. Το δείχνεις και ξεραίνονται όλοι στα γέλια. Αυτό είναι υπεραρκετό.

Το πρόβλημα σου, Αλέξη μου, είναι πως είσαι, όπως κι ο Μητσοτάκης, εντελώς αναξιόπιστος. Εκεί πατάει η ΝΔ και κάθεται ακόμα στην εξουσία. Ο Μητσοτάκης είπε πολλά ψέματα, αλλά το ίδιο έκανες και εσύ. Μάλιστα έγραψες την γνώμη της πλειοψηφίας στο Δημοψήφισμα στα παλιά σου παπούτσια, πράγμα που δεν τόλμησε να κάνει κανείς άλλος. Αυτά πληρώνεις.

Θα βγει όμως ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς το πλιάτσικο που κάνει η ΝΔ έχει επιπτώσεις στην τσέπη μας. Όσα πληρώνουμε αυξάνονται και πληθύνονται. Πουθενά δε τα πάει καλά η ΝΔ, δεν έχει να παρουσιάσει καμία απολύτως επιτυχία, γι αυτό το λόγο έχει έτοιμη νοθεία. Τώρα, αν θα τα καταφέρει εξαρτάται, κι από το ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμα και τα παραμύθια των δημοσκόπων δείχνουν μεγάλη πτώση της ΝΔ. Απλά μειώνουν και το ΣΥΡΙΖΑ για να μη δείξουν πως προηγείται. Τώρα γιατί ο κόσμος πάει από τον Άννα στον Καϊάφα είναι ένα θέμα που πρέπει κάποτε να ρωτήσουμε σοβαρά τους ειδικούς.

Τι θα γίνει μετά τις εκλογές; Λοιπόν κανείς δε θέλει να γίνεται μάντης κακών ειδήσεων, αλλά το νέο Μνημόνιο ήδη εφαρμόζεται με τις αυξήσεις στο ρεύμα, τη μαύρη αγορά, τα χαράτσια κλπ. Το να περιμένεις αποτέλεσμα από τις εκλογές είναι σαν να προσεύχεσαι να γιάνει ο καρκίνος. Δε λέω πως βλάπτει, αλλά κάνε τη θεραπεία που είπαν οι γιατροί. Στο δικό μας φασιστικό καρκίνωμα χρειάζεται Επανάσταση, αλλιώς θα μας κλέβουν, τρομοκρατούν, εξαπατούν, ακόμα και θα σκοτώνουν στον αιώνα τον άπαντα. Αφού πέτυχαν να μας φυλακίσουν με αφορμή την πανδημία, θέλουν να βρουν τρόπο να μας κλείσουν ξανά μέσα. Μη φάτε, έχουμε γλάρο. Μια φορά την πατήσαμε γιατί περιμέναμε να γίνουν νοσοκομεία. Θα φτιάξει ο Μητσοτάκης στη Μαριούπολη! Γιατί εκεί; Γιατί τόσα κέρδη έχουν οι Έλληνες εφοπλιστές από τον Πούτιν, θα ήταν αχαριστία να μη δώσουν κάτι.

Εδώ θέλω να καταλήξω καλό μου γαλάζιο, βλαμμένο, ταλιμπανιστήρι. Αν τα κρυφοπουτινάκια, οι εφοπλιστές, σε ταΐζουν από τα ΜΜΕ τους τόσο σανό με τη Ρωσία, που κάνουν χρυσές δουλειές, φαντάσου τι παπατζηλίκι έχεις φάει με όλα τα υπόλοιπα. Φυσικά και με τη συμφωνία που είναι γλυκιά σα σιρόπι καραμέλας και πρέπει βεβαίως να τηρηθεί κατά γράμμα. Ακούς γαλάζιο γίδι; Κατά γράμμα!

Γελάσαμε με την ψεκασμένη, έλλειπε όμως κάτι: Η στολή! Που είναι η περικεφαλαία της; Που πας μωρή χωρίς κράνος στον πόλεμο; Τι έγινε η ασπίδα σου; Ο χιτώνας; Έτσι θα πάρουμε την πόλη; Χωρίς ακόντια και σπαθιά; Έτσι την πάτησαν κι οι μισθοφόροι στην Ουκρανία που πήραν κι αυτοί τον πούλο. Όσοι έζησαν δηλαδή. Διαφθορά, ανοργανωσιά, ελλείψεις και το σπουδαιότερο; Ψέματα! Δεν τα πλήρωσαν τα παιδιά που περίμεναν μεγάλους μισθούς και πλιάτσικο. Έτσι οι καημένοι επαγγελματίες φονιάδες έφυγαν απογοητευμένοι. Δεν πειράζει, μανάρια μου, υπάρχει πάντα το PC, όπου στα ηλεκτρονικά παιχνίδια ο πόλεμος είναι απόλυτα ασφαλής. Γατάκια πιλότοι, έχω καταρρίψει πάνω από 1.000 αεροπλάνα και τα περισσότερα πίνοντας φραπέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger