Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Αντί να ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των καταγγελλομένων ως βιαστών, ζητήθηκε του θύματος!

 

Του Γ. Γ.

Δεν μπορεί ... μ' αυτούς που μπλέξαμε όχι απλώς θα ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε, αλλά μας δημιουργείτε υπόνοια, για να μην πούμε βεβαιότητα ότι έχει στηθεί από τις διωκτικές αρχές μια μεθόδευση να συγκαλυφθούν οι εγκληματίες που βίασαν την 24χρονη κοπελιά στην Θεσσαλονίκη.

Και το λέμε αυτό διαβάζοντας μια είδηση που υπάρχει σε όλα τα ειδησεογραφικά ΜΜΕ, με την ουσία όμως της οποίας δεν ασχολείται κανένας δημοσιολόγος. Εννοούμε την είδηση που αναφέρει ότι ο εισαγγελέας διέταξε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης. Απ' ότι γνωρίζουμε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, διατάσσετε και γίνεται στους θύτες εγκληματικών πράξεων και όχι στα θύματα! 

Με μια αναζήτηση που κάναμε στο διαδίκτυο δεν είδαμε να έχει ζητηθεί από εισαγγελέα άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τα άτομα που καταγγέλλονται ως βιαστές (αν υπάρχει και μας διέφυγε, διορθώστε μας), Αντίθετα γίνεται για το θύμα του βιασμού! 

 Αν έχουν έτσι τα πράγματα -το θεωρούμε εντελώς παράλογο και ευχόμαστε να κάνουμε λάθος- έχουμε μια ξεκάθαρη μεθόδευση για να συγκαλυφθεί η υπόθεση του εγκληματικού κυκλώματος! Κι αυτό γιατί η απλή λογική λέει, ότι από την πρώτη στιγμή που έγινε η καταγγελία, η εισαγγελία ήταν αυτονόητο να διατάξει να αρθεί το απόρρητο των τηλεφωνικών συνομιλιών των φερόμενων δραστών!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger