- Καλημέρα στην Σκόπελο έχουμε θραψαλα και όχι καλαμαριά ημέρα
για αυτό σας προτείνω σήμερα να δοκιμάσετε μια συνταγή της Ουράνιας
- για Μερίδες: 4
- Ανακατεύουμε το αλεύρι με το κορν φλάουρ και το αλάτι και ρίχνουμε σταδιακά την μπίρα, ανακατεύοντας με το σύρμα, μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές κουρκούτι.
- Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο μέχρι να καλύψει τα 2/3 του σκεύους και το ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά.
- Βουτάμε τα θράψαλα στο κουρκούτι, τινάζουμε ελαφρώς και τα ρίχνουμε στο καυτό λάδι.
- Τηγανίζουμε σε δόσεις για 2-3 λεπτά, γυρίζοντάς τα τακτικά, μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.
- Τα στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές.
ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΝΙΟΥΣ To skopelos-news είναι το Νο1 ειδησεογραφικό Site των Βορείων Σποραδων, καθώς επίσης και το πιο αποτελεσματικό εργαλείο προβολής και επικοινωνίας της επιχείρησης σας σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Με μόλις 10 χρόνια λειτουργίας, το skopelos-news έχει καταφέρει την Πανελλήνια αναγνώριση του, μέσα από μεγάλα ρεπορτάζ και επιτυχίες. Μάλιστα αποτελεί την πηγή ενημέρωσης όλων των μεγάλων Μ.Μ.Ε της χώρας στις Βόρειες Σποράδες
Κυριακή 4 Ιουλίου 2021
ΣΚΟΠΕΛΟΣ Θράψαλο με κουρκούτι μπίρας απο την Ουράνια
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου