Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

ΣΚΟΠΕΛΟΣ η ομορφότερη πλευρά τους θέλει καΐκι!

 

Γραφικά τοπία και χωριά, ρομαντική ατμόσφαιρα, μαγικές παραλίες, πυκνά πευκοδάση που αγγίζουν τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας. Η Σκόπελος είναι πραγματικά μια ξεχωριστή περίπτωση συνδυασμού μπλε και πράσινου που θα σας κάνει να

αναφωνήσετε «Mamma Mia»! Από τη δημοφιλή πόλη με την όμορφη θέα και τα λιθόστρωτα σοκάκια, ως την παραλία του Στάφυλου, το θέρετρο του Αγνώντα και την κωμόπολη της Γλώσσας οι αφορμές για βόλτες είναι πολλές, ενώ σε διάφορα μέρη του νησιού υπάρχει δυνατότητα για δραστηριότητες όπως καγιάκ, πεζοπορία και καταδύσεις. Η Σκόπελος είναι ένα νησί στο οποίο οι επιλογές για εξερεύνηση παραλιών από την θάλασσα είναι πολλές.

Σπηλιά του Άη Γιάννη: Πανέμορφη παραλία, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση (πάρτε μαζί σας τα απαραίτητα), στην οποία γυρίστηκαν σκηνές από την ταινία «Mamma Mia!» στο ομώνυμο εκκλησάκι.

Μαυράκι: Σ’ αυτήν την απομονωμένη παραλία με τα τιρκουάζ νερά φτάνετε μόνο δια θαλάσσης, καθώς δεν υπάρχει μονοπάτι από στεριά.

Σάρρες: Πραγματικά μαγική παραλία με βότσαλα, άγριους βράχους και μία σπηλιά να την χωρίζει και να της δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, βρίσκεται κοντά στην Χώρα της Σκοπέλου και είναι προσβάσιμη μόνο από τη θάλασσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger