Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Απολαυστικό τρολάρισμα Παφίλη στους θεομπαίχτες της Ν.Δ (Βίντεο)

 

Η φίλη αναγνώστρια μας narka1 απομόνωσε ένα σημείο από την χθεσινή ομιλία του Θανάση Παφίλη στην βουλή, και μας το έστειλε σαν βιντεάκι χαρακτηρίζοντας το συγκεκριμένο σημείο από την ομιλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ "Απίστευτο τρολαρισμα Παφίλη στα χριστιανικά ήθη της ΝΔ".

Αναμφισβήτητα ο Θ. Παφίλης "κέντησε" από το βήμα της βουλής. Σε μια ομιλία του, διάρκειας λιγότερη από 30 λεπτά -την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ- έκανε σμπαράλια τα ψευτοεπιχειρήματα που χρησιμοποίησαν τα κυβερνητικά στελέχη για να στηρίξουν το αντεργατικό νομοσχέδιο, έκτρωμα, του Χατζηδάκη. 

Ολη η ομιλία του στελέχους του ΚΚΕ ήταν ένα ανελέητο ράπισμα στην δεξιά, καυτηριάζοντας τα υποκριτικά προσχήματα που χρησιμοποίησε για να στηρίξει αυτό το νομοθετικό τερατούργημα, ενώ έκανε ξεκάθαρο το ταξικό μίσος του κυβερνητικού κόμματος στον κόσμο της δουλειάς.   

 «Να σας βάλουμε να δουλέψετε στη ΛΑΡΚΟ 78 ώρες, οι μισοί θα πεθάνετε. Να σας πάμε στα αμπάρια, 78 ώρες τη βδομάδα, να δούμε πόσο καλά θα περάσετε. Αυτή είναι η πρόοδος που ευαγγελίζεστε», ήταν μια καίρια αποστροφή από την ομιλία του βουλευτή του ΚΚΕ.

Και όντος ήταν όλα τα λεφτά το "τρολάρισμα" που έκανε στους θεομπαίχτες βουλευτές της Ν.Δ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger