Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2020

Δρομολογούνται τα υδατοδρόμια Αλοννήσου και Σκοπέλου

Δρομολογούνται τα υδατοδρόμια Αλοννήσου και Σκοπέλου - MediaΈνας ακόμη παίκτης προστέθηκε στην υποσχόμενη αγορά των μεταφορών με υδροπλάνο μέ έντονο ενδιαφέρον για τη Θεσσαλία. Ο λόγος για την εταιρεία mple Water Airports που δραστηριοποιείται στην μίσθωση υδροπλάνων, την ίδρυση, αδειοδότηση και εκμετάλλευση υδατοδρομίων. Η εταιρεία, με πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον Ευάγγελο Ζαγοράκη, ολοκλήρωσε, πρόσφατα, την κατασκευή του υδατοδρομίου της Πάτμου, που αποτελεί επένδυση της τάξης των 150 χιλιάδων ευρώ και χρηματοδοτήθηκε με ίδιους πόρους.

ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ - Ένα τραγούδι του Ignite για την δεκαετία που μας πέρασεhorizontal line
Ο Δημιουργός του κομματιού ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ, Ignite (Γιώργος Γεωργιάδης), μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, αναφέρει στο κομμάτι του τα προβλήματα που μαστίζουν την χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια και ειδικότερα την τελευταία δεκαετία.

Ανακοίνωση του ΚΚ Τουρκίας για την αποστολή Τουρκικών στρατευμάτων στην Λιβύη


"Tο τουρκικό κοινοβούλιο ενεργεί ήδη από καιρό ως συμβολαιογράφος και όχι ως όργανο λήψης αποφάσεων των εκπροσώπων του λαού", τονίζει σε ανακοίνωση του το Κομμουνιστικό Κόμμα της Τουρκίας (TKP), αναφερόμενο στην έγκριση του να σταλούν Τουρκικά στρατεύματα στην Λιβύη για να στηρίξουν με τα όπλα τους την ετοιμόρροπη κυβέρνηση του δοτού πρωθυπουργού Φαγιέζ αλ Σάρατζ.

"Το αποτέλεσμα της τυχοδιωκτικής και επιθετικής εξωτερικής πολιτικής θα είναι μεγαλύτερες απειλές, φτώχεια και ανθρώπινες απώλειες για το λαό μα;",  απαιτώντας  "οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας που βρίσκονται στην επικράτεια άλλων χωρών να επιστρέψουν στη χώρα".

Η ανακοίνωση του Κομμουνιστικό Κόμμα της Τουρκίας:

«Το νομοσχέδιο που εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο να στείλει στρατεύματα στη Λιβύη εγκρίθηκε μέσω του Κοινοβουλίου. Αυτό το αποτέλεσμα δεν εκπλήσσει κανέναν, το τουρκικό κοινοβούλιο ενεργεί ήδη από καιρό ως συμβολαιογράφος και όχι ως όργανο λήψης αποφάσεων των εκπροσώπων του λαού.

Και τώρα, ακόμα μια φορά, εγκρίθηκε ένα νομοσχέδιο που στέλνει τους στρατιώτες μας στη Λιβύη, για τους οποίους οι ιμπεριαλιστές έχουν ορίσει την τιμή στα “23 σεντ”, αυτή τη φορά για να πολεμήσουν στο πλευρό των τζιχαντιστών.

Γιατί;

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου