Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Βάλθηκαν να μας τρελάνουν με τον ... Ερυθρό Σταυρό που απελευθέρωσε το Αουσβιτς!



Ε, τέρμα, παραδινόμαστε! Εχουμε να κάνουμε με τόσο άθλιους τύπους που είτε βάλθηκαν να μας τρελάνουν είτε πουλάνε τρέλα με την σέσουλα! Σε κάθε περίπτωση πάντως κατόρθωσαν να "αναβαθμίσουν" την γελοιότητα σε τέτοιο επίπεδο που δυσκολεύεσαι να βρεις το κατάλληλο λεξιλόγια για να σχολιάσεις τα δρώμενα τους.

Βρίσκεται σήμερα στην Γερμανία ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να συμμετάσχει στις επετειακές εκδηλώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση 75 χρόνων από την απελευθέρωση του Άουσβιτς,.
Κάνει δηλώσεις τις οποίες μεταδίδει το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι και εκεί εκτός των άλλων των ακούμε να λέει: "75 χρόνια μετά από την απελευθέρωση από τον Ερυθρό στρατό αυτού του χώρου, θα πρέπει όλοι μας να δώσουμε αυτή την ιερή δέσμευση να μην ξεχάσουμε ποτέ αυτό το οποίο συνέβη εδώ".

Αντε και να υποθέσουμε, ότι μιας και ο Κούλης δεν φημίζεται για την ευφυΐα του, δεν συγκράτησε αυτά που του είπαν να παπαγαλίσει και αντί για "κόκκινο" είπε "ερυθρό" στρατό.
Αυτό όμως που είναι εντελώς απίστευτο είναι το τι κατάλαβαν τα τσακάλια της ΕΡΤ και έβαλαν "σουπεράκι" ότι το Αουισβιτς ελευθερώθηκε από τον Ερυθρό Σταυρό!

Αλήθεια, εκτός να γελάσεις με την ηλιθιότητα ορισμένων, τι άλλο μπορείς να κάνεις εκτός να τους πάρεις στον χαβαλέ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger