Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Δήμος Σκοπέλου στηρίζει το «Φιλοζωικό Σωματείο Σκοπέλου»

 


Ο Δήμος Σκοπέλου σεβόμενος την Οικουμενική Διακήρυξη Δικαιωμάτων των Ζώων, σύμφωνα με την οποία, η συνύπαρξη των ειδών, προϋποθέτει την αναγνώριση εκ μέρους του ανθρωπίνου είδους, του δικαιώματος ζώων στη ζωή, είναι ένθερμος υποστηρικτής κάθε φιλοζωικής δράσης που υλοποιείται για την προστασία των ζώων, εντός των ορίων του Δήμου.

Ειδικότερα, στα πλαίσια της αναγνώρισης της σημασίας προστασίας των ζώων, ο Δήμος Σκοπέλου διατηρεί στενή συνεργασία με το «Φιλοζωικό Σωματείο Σκοπέλου», τα μέλη του οποίου αναπτύσσουν εθελοντικά και άνευ αμοιβής, ποικίλες φιλοζωικές δράσεις. Όσοι από τους συμπολίτες μας επιθυμούν να συνδράμουν τη δράση του «Φιλοζωικού Σωματείου Σκοπέλου», προσφέροντας τροφή ζώων ή ότι άλλο επιθυμούν, μπορούν να απευθύνονται στην κα Λαμπρόγιαννη Νατάσα στο τηλέφωνο επικοινωνία 6949521442 ή στο Δήμο Σκοπέλου στην αρμόδια υπάλληλο Διαμαντοπούλου Κυριακή στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2424350116.   

 Η προστασία των ζώων είναι ευθύνη όλων μας, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ανθρωπισμού και συμβάλλει τα μέγιστα και στον τομέα του Τουρισμού, αναδεικνύοντας το νησί του Σκοπέλου στο εσωτερικό, αλλά και διεθνώς.

  

                                                                                         ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger