Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Μήπως κάποιοι στα επίγεια πρέπει να ασχοληθούν με τους μεταφορείς των θεόσταλτων μηνυμάτων;


Προς το παρόν γνωρίζαμε ότι αρμόδιοι για να μας συνιστούν που και πότε πρέπει να φέρουμε μάσκα, για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας covid 19 ήταν ο Τσιόδρας, η αρμόδια επιτροπή λοιμοξιολόγων που έχει συσταθεί, καθώς και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαραλιάς.

Είχαμε την αίσθηση ότι ο Υψιστος ήταν αμέτοχος στο πρόβλημα αποφεύγοντας τις σχετικές παρεμβάσεις.
Επίσης η μόνη πληροφόρηση που είχαμε είναι ότι ανοιχτή γραμμή με τον Μεγαλοδύναμο, μόνο ο πρώην πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, είχε κατορθώσει να αποκτήσει.

Προφανώς όμως είμαστε ανημέρωτοι αφού και ένας παππάς - αρχιμανδρίτης συγκεκριμένα- έχει κονέ με τον Πανάγαθο, ο οποίος αποφάσισε να ασχοληθεί με την υγειονομική βόμβα που μας απασχολεί και ανέθεσε στον εκπρόσωπο του επί της γης να μας μεταφέρει το θέλημα του.
Στους οίκους του, λοιπό,ν ο θεός μας απαγορεύει να φοράμε μάσκα. Οπως είχε πει και ένας άλλος ιερωμένος μάσκες φορούν οι καρναβαλιστές και ότι "θέλει ο πονηρός εφόσον δεν έγιναν τα καρναβάλια στην Πάτρα κλπ να γίνουν μέσα στην εκκλησία".

Μήπως κάποιοι στα επίγεια πρέπει να ασχοληθούν με τους μεταφορείς των θεόσταλτων μηνυμάτων; Τέτοια κηρύγματα από τους θεομπαίχτες είναι εγκληματικά. (Εγκληματικό είναι όλο το ιδεολόγημά τους, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger