Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Κάνει ο Κορονοϊός ηλιοθεραπεία;


Γράφει ο mitsos175

Ήρθατε για τουρισμό στη χώρα μας; Ρώτησαν τον Κοροναϊό στο αεροδρόμιο.
- Για δουλειές! Δουλειές με φούντες και με χούντες.

Να θυμίσω τι έλεγαν μερικοί ηλίθιοι της ΝΔ για τις υψηλές θερμοκρασίες στην προσπάθεια τους να δικαιολογήσουν το μπάχαλο με τον τουρισμό. “Καλέ, όταν έχει καύσωνα δεν κολλάει”!

Στους πόσους βαθμούς; 35; Κάπου εκεί; Τώρα έχει 42. Άλλα τα κρούσματα έφτασαν τα 78 σήμερα και ξεπέρασαν έτσι τα 1.000 μέσα σε ένα μήνα!

Είχαμε πει τι θα συμβεί, εφόσον δεν γίνονται τεστ. Χειρότερα κι από ότι περιμέναμε. Χωρίς τεστ δεν θα υπήρχαν επίσημα κρούσματα αλλά κάποιοι δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση, οπότε πήγαν κι έκαναν μόνοι τους στα Νοσοκομεία μόλις εμφάνισαν ύποπτα συμπτώματα.

Ο Άκης δεν έχει ιό, έχει καημό. 
Άκουσε, πως ο Γιάννος όχι μόνο γλύτωσε τη φυλακή, αλλά θα πάρει και φράγκα! 600.000! 
Όταν είσαι ο μοναδικός από τα λαμόγια που πήγε φυλακή, μια δυσφορία την αισθάνεσαι. Αν μη τι άλλο δεν αντέχει να γελάνε οι άλλοι που είναι έξω, ενώ είναι τρις χειρότεροι απατεώνες.

Τώρα όλοι μάσκες. Ήταν να το κάνουν στους πλειστηριασμούς αλλά, αφού ο τουρισμός είναι πεθαμένος, γιατί όχι τώρα;
Την ξέρουν τη βρομοδουλειά, την έχουν ξανακάνει. Μια νέα λίστα Πέτσα με μπόλικα εκατομμύρια για τα ΜΜΕ από αυτά που έκλεψαν από τους συνταξιούχος.

Γκάλοπ: Ρώτησαν 1.000 πιθήκους κι αυτοί απάντησαν σε ποσοστό 100% πως θέλουν μπανάνα και όχι αναδρομικά.

Στον ιό τώρα. Μάσκες να βολευτεί κάθε λήσταρχος. Γιατί ο ληστής θέλει τη μάσκα του. Δεν είδατε τους Ντάλτον; Κόλλησαν ποτέ Κορονοϊό; Σε κανένα κόμικ. Γιατί καλύπτουν το στόμα και τη μύτη και μάλιστα πολύ καλλίτερα από κάτι νεοέλληνες, που φοράνε τη μάσκα στο πηγούνι. Διότι προφανώς πιστεύουν πως ο ιός προσβάλει το μούσι!

Μούσι! Μας έχουν φλομώσει στα ψέματα. Ατομική ευθύνη. Ποια ατομική ευθύνη ρε Καραγκιόζηδες; Πρώτα αφήσατε τους τουρίστες χωρίς κανένα έλεγχο και μετά λέτε κουταμάρες;
Όταν το 86% όσων ήρθαν δεν έκαναν τεστ, τι περιμένατε;
Αυτό που έγινε, το περιμέναμε όλοι.
4.477 κρούσματα επισήμως, δυστυχώς 206 νεκροί, 2.897 ενεργοί ασθενείς. Πάνω από το ένα πέμπτο των κρουσμάτων “ορφανά”. Τεστ; Ελάχιστα, για τα μάτια του κόσμου.

Τώρα μας λένε οι γαλάζιοι καρνάβαλοι “φορέστε μάσκες”. Αυτοί τόσο καιρό φόραγαν;
 Στα κανάλια είναι ο ένας δίπλα στον άλλον χωρίς μάσκες χωρίς καμία προφύλαξη και μας λένε για τις παραλίες! Που το λένε για να πληρώσουμε και να κολλήσουμε ιό από κείνους που θα φοράνε τα ίδια γάντια, όταν μας φέρνουν τον καφέ, όταν πιάνουν τα λεφτά, όταν πάνε τουαλέτα ή καθαρίζουν! Καλύτερα μη φοράτε, αλλά πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι.

Δεν φταίνε ούτε οι εργαζόμενοι, ούτε κανείς άλλος. Η κυβέρνηση κάνει επικοινωνιακή διαχείριση σε ένα πολύ σοβαρό θέμα. Πίστεψε πως οι τουρίστες έχουν το IQ ραδικιού των χαχόλων, που την ψήφισαν.

Ο τουρίστας είδε το μπάχαλο στην Ελλάδα, είδε πως δεν κάνουν τεστ κι απλά δεν ήρθε!
Η ΝΔ προσπαθεί να φορτώσει τα δικά της εγκληματικά λάθη σε μας. Ε δεν θα τους περάσει.
Όπως τα έκανε ο Μητσοτάκης και η συμμορία του, πρέπει οι άνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα να είναι προσεκτικοί. Αλλά δεν πρέπει να ανεχτούμε ούτε δικτατορία, ούτε λαμογιές, ούτε πρόστιμα με πρόσχημα την επιδημία.

Το Σεπτέμβρη θα ανοίξει τα σχολεία. Καταλαβαίνουμε όλοι τι θα γίνει. Τη γλυτώσαμε φθηνά ως τώρα, γιατί πήγε μόνο το 10% των παιδιών. Όμως με τα παιδιά στριμωγμένα και την παντελή έλλειψη προφύλαξης θα έχουμε πολύ άσχημα αποτελέσματα.
Γιατί τα παιδιά δεν θα το καταλάβουν, αλλά θα κολλήσουν άθελα τους τους παππούδες και τις γιαγιάδες. Κι αυτοί, ειδικά, αν έχουν υποκείμενα νοσήματα, θα το καταλάβουν.

Προβλέψαμε τι θα γίνει στο τουρισμό από την Άνοιξη. Η κυβέρνηση φέρει ακέραια την ευθύνη. Οφείλει να ενισχύσει πραγματικά το ΕΣΥ, όχι τα ΜΜΕ. Να κάνει τεστ, όχι διαφημίζεις.
Και να ζητήσει συγνώμη από το κόσμο, που τον προσβάλει συνέχεια για να καλύψει την ανικανότητα και τα εγκλήματα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger