Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Συνειδητοί εγκληματίες που πειραματίζονται ρισκάροντας την υγεία μας.


Οχι, οι τύποι που καθορίζουν τις ζωές μας δεν είναι απλώς ανεύθυνοι και άχρηστοι προσεγγίζοντας τα όρια της γελοιότητας. 
Είναι και συνειδητοί εγκληματίες που πειραματίζονται ρισκάροντας την υγεία μας.

Σε ποιο άμβωνα έχει χαθεί ο δεξιός ψάλτης και δεν μας λέει το συνηθισμένο τροπάρι του που θέλει να έχουμε "εμπιστοσύνη στις αρμόδιες αρχές και στο επιστημονικό προσωπικό", που έχουν αναλάβει την αντιμετώπιση της πανδημίας;

Και εδώ πια χρειάζεται να δείξεις ψυχραιμία για να μπορέσει με ευπρέπεια να σχολιάσεις τις απίστευτες, επικίνδυνες κυβιστήσεις τους.
Πριν λίγες μόλις μέρες μας συνιστούσαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα πόσα άτομα θα συνευρεθούμε στην ίδια παρέα και δεν χρειάζεται να φοράμε προστατευτική μάσκα για τον κωρονοϊό, όταν επισκεπτόμαστε πολυκαταστήματα.

 Τώρα ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, εκδίδει έναν φετφά και μας γνωστοποιεί ότι από σήμερα, Σάββατο 18 Ιούλη  "κατόπιν σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης, καθίσταται υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας στα σούπερ μάρκετ, τόσο για τους εργαζομένους όσο και για τους καταναλωτές. Στους παραβάτες θα επιβάλλεται πρόστιμο 150 ευρώ".

Κι αυτό την ίδια ώρα που την χώρα μας επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες με τα τεστ που τους γίνονται να είναι εντελώς δειγματοληπτικά.

 (Δεν αποδεχόμαστε φυσικά την κακοήθεια που κυκλοφόρησε σε κάποια δημοσιογραφικά γραφεία και αναφέρει ότι τα επίσημα κρούσματα που αναφέρονται δεν δικαιολογούν αυτή την απόφαση. Πάντα σύμφωνα με τους ίδιους συνωμοσιολόγους αυτή η κυβερνητική απόφαση πάρθηκε γιατί σχεδόν μηδενίστηκαν οι πωλήσεις που κάνει το εργοστάσιο του κολλητού της πρωθυπουργικής οικογένειας που κατασκευάζει μάσκες, οπότε έπρεπε να βρεθεί τρόπος να τονωθεί η κατανάλωση της παραγωγής του και συνεπώς τα κέρδη των ιδιοκτητών του ....)     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger