Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

"Η σουπιά, ο κηφήνας, ο κοντορεβυθούλης της λάσπης και του βούρκου, το αρχιλαμογιο". Γ. Κουρτάκης ιδιοκτήτης του του ιστότοπου Velona Kai klosti, καρπώθηκε τεράστια ποσά δημόσιου χρήματος με πρόσχημα "υπηρεσίες διαφήμισης"


Μπορεί να μην έχουμε την καλύτερη άποψη για την πολιτική διαδρομή του Παύλου Πολάκη, αλλά όπως και να το κάνουμε ο τύπος είναι αυθεντικός.
Ο πρώην αν. υπουργός Υγείας δεν χαρακτηρίζεται από "αστική ευγένεια" κι αυτό δεν είναι κατ' ανάγκη κακό.

Από τον πρώτο καιρό που βρέθηκε στον πολιτικό στίβο μέσα απ' τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ δεν σταμάτησε να μιλάει για "βοθροκάναλα" και να αντιμετωπίζει όχι με την γνωστή ευπρέπεια και την συνηθισμένη πολιτικάντικη γλώσσα τους δημοσιοκάφρους.
Είχε προφανώς και την ανάλογη αντιμετώπιση από τα καθεστωτικά ΜΜΕ. (Δείτε αυτή μας την ανάρτηση).

Εχει μια πηγαία -στα όρια της γραφικότητας όμως- αυθεντική λαϊκή γλώσσα και κάποιες φορές είναι απόλαυση να διαβάζεις κείμενα του στην παρουσία του στο facebook.

Δυο μέρες τώρα, ο Πολάκης, έχει βάλει στο στόχαστρο του τον παρουσιαζόμενο σαν ισχυρό άντρα του ομίλου ΜΜΕ "Παραπολιτικά", Γιάννη Κουρτάκη, ένα πρόσωπο για το οποίο μόλις πριν λίγες μέρες γράφαμε ότι "αν υπήρχε ηλιθιόμετρο ο Κουρτάκης θα το είχε τερματίσει".

Δεν είναι απλός ότι από τις αναρτήσεις του Πολάκη πληροφορηθήκαμε, ότι ο απίθανος αυτός τύπος είναι ιδιοκτήτης του ιστότοπου Velona Kai klosti και με το μπάνερ που έβαλε έλαβε από το ΚΕΕΛΠΝΟ μέσα σε τρεις μήνες 48.000 ευρώ!!! 

Ο Πολάκης στις αναρτήσεις του αποκαλύπτει ένα μέρος των πορισμάτων για τα σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ που ερεύνησε η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης. 

Από εκεί  μαθαίνουμε ότι "η σουπιά, ο κηφήνας, ο κοντορεβυθούλης της λάσπης και του βούρκου, το αρχιλαμογιο" -σύμφωνα πάντα με τα γραφόμενα Πολάκη- , Γιάννης Κουρτάκης, "έλαβε 1.000.000 ευρώ το 2014 από το ΚΕΕΛΠΝΟ για αντίστοιχες «υπηρεσίες»" με αυτές που πρόσφερε το σάιτ velona Kai klosti!

Και μετά απ' αυτές τις αποκαλύψεις, δεν έχει βάση το ερώτημα που θέλει ο Πολάκης προς τον Κουράκη"με ποιον μοιράστηκε", όλο αυτόν τον πακτωλό δημόσιου χρήματος;
Υπάρχει κανείς/ια με στοιχειώδη λογική που θα πιστέψει ότι δεν υπήρξε "πολιτικός δάκτυλος" για να δοθεί αυτό το τεράστιο ποσό, κρατικής διαφήμισης υποτίθεται, στον Γ. Κουρτάκη; 

Υ.Γ: Οταν ο Πολάκης παραθέτει στις αναρτήσεις του επίσημα έγγραφα που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του, δεν έχεις περιθώρια να αμφιβάλλεις για την αξιοπιστία του, στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger