Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Συγχαρητήρια στα ηνία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου ο Σκοπελίτης Διαμαντής Καρβέλης

Αλλαγές στο τιμόνι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και στις κατά τόπους Διευθύνσεις και Τμήματά της φέρνουν οι αποφάσεις του Συμβουλίου Τακτικών Μεταθέσεων Αξιωματικών, το οποίο συνεδρίασε προχθές.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν, ο μέχρι πρότινος διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου Γιώργος Ντιζές αστυνομικός υποδιευθυντής αναλαμβάνει β’ υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ενώ τα ηνία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου παίρνει ο μέχρι πρότινος υποδιοικητής της Υποδιεύθυνσης, Διαμαντής Καρβέλης.
Ακόμη τη διοίκηση του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Ακρίβος που μετατίθεται από τη Σάμο όπου υπηρετούσε στο επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ενώ ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου Φώτιος Κατσάνος υπαστυνόμος β’ μετατίθεται στην Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ.
Ακόμη ο υπαστυνόμος Κώστας Αρίδης αναλαμβάνει υποδιοικητής στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων.
Η αστυνόμος α’ Βασιλική Αντωνάκη αναλαμβάνει υποδιοικήτρια στο Τμήμα Τροχαίας Βόλου ενώ υπηρετούσε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Η Μαρία Σαλταγιάννη παραμένει στο Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου ως διοικήτρια αλλά με μετάθεση και όχι απόσπαση όπως ήταν μέχρι πρότινος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger