Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Οι συνδικαλιστές λιμενικοί συγχαίρουν για την κατάσχεση ηρωίνης

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος συγχαίρει τους λιμενικούς Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (ΠΟ.ΔΙ.Ν) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου οι οποίοι με τη συνδρομή του Γραφείου Ανάκρισης, του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (Κ.Ε.Α.) Βόλου αλλά και στελεχών του Λιμεναρχείου Σκιάθου/ Α’ και Λ/Τ Σκοπέλου κατάφεραν να συλλάβουν 2 άντρες και να κατάσχουν μεγάλη ηρωίνη που ισοδυναμεί με 500 δόσεις.
Η ΕΠΛΣ εξάρει τον ζήλο των λιμενικών της ΠΟ.ΔΙ.Ν Βόλου η οποία από τη σύστασή της λειτουργεί υποστελεχωμένη, αλλά και όλων όσων συνέδραμαν σε μία δύσκολη επιχείρηση για την οποία απαιτήθηκε σε Βόλο και Σκόπελο η επί 48ωρου διαρκής παρουσία και δράση των στελεχών.
Τονίζει δε ότι εδώ και 2 έτη η υπηρεσία του Κ.Λ. Βόλου στερείται αστυνομικού σκύλου Κ-9, δεδομένου που από τη μία δυσκολεύει και από τη άλλη αναδεικνύει το σημαντικό έργο που επιτελούν τα μέλη της ομάδας για τη πάταξη της μάστιγας των ναρκωτικών.
«Φέροντας εις πέρας μια τόσο δύσκολη επιχείρηση κατά την οποία απετράπη η διοχέτευση στην αγορά μίας τόσης μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ως Ένωση αισθανόμαστε υπερήφανοι και εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας για τον επαγγελματισμό και την αυταπάρνηση όπου επέδειξαν οι συνάδελφοι μέχρι το τελικό επιτυχές αποτέλεσμα», καταλήγει η ανακοίνωση των συνδικαλιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger