Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Καλείται να πληρώσει 3.000 ευρώ για ιατροδικαστή ο σύζυγος της γυναίκας που χτυπήθηκε από κεραυνό (video)

κεραυνός να μην έφτανε ο πόνος του που είδε την γυναίκα του να πεθαίνει μπροστά στα μάτια του όταν την χτύπησε κεραυνός, τώρα καλείται να πληρώσει και 3.000 έως 4.000 ευρώ ο άτυχος σύζυγός της.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης όταν το ζευγάρι βρισκόταν σε αγροτική περιοχή στο νησί, κοντά στη Χώρα Σκοπέλου, όταν ξαφνικά ξέσπασε κακοκαιρία με μπόρα και κεραυνούς. Η 52χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της, ενώ ο σύζυγός της έπαθε έμφραγμα αφού χτυπήθηκε από το ηλεκτρικό φορτίο όταν προσπάθησε να την βοηθήσει και νοσηλεύεται πλέον σε σοβαρή κατάσταση στο Κέντρο Υγείας της Σκοπέλου. 
Σύμφωνα με το Live News, επειδή στην περιοχή που έγινε το δυστύχημα δεν υπάρχει ιατροδικαστής, η σορός της γυναίκας πρέπει να μεταφερθεί στη Λάρισα, κάτι το οποίο θα κοστίσει στον σύζυγός της 3.000 με 4.000 ευρώ!
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο θάνατος της γυναίκας από τη Βουλγαρία, έχει σοκάρει την κοινωνία του νησιού. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου, που από την πρώτη στιγμή απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και ζήτησε να γίνει νεκροψία και νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger