Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

O Μητσοτάκης έχει στόχο τον απλό κόσμο


Γράφει ο mitsos175

Είχα γράψει κάποτε, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα κατέστρεφε την Ελλάδα και το ΠΑΣΟΚ. Ήταν ηλίου φαεινότερο. Εκείνο που δεν ήταν τόσο φανερό ήταν το γιατί. Ο ΓΑΠ μισούσε το ΠΑΣΟΚ. Ήταν δημιούργημα του πατέρα του, τον οποίο ο μαμάκιας Γιωργάκης αντιπαθούσε πολύ για τους γνωστούς λόγους. Εκτός από το προσωπικό κέρδος υπήρχε το κόμπλεξ.

Σήμερα λέω πως ένας άλλος κομπλεξικός, θα καταστρέψει τη χώρα. Όχι επειδή μισούσε τον πατέρα του, αλλά αντιθέτως: Θα μας ρημάξει εις μνήμην του Αποστάτη, του χειρότερου πολιτικού παρασίτου, που εμφανίστηκε ποτέ στη Γη.

Ο Κούλης μας μισεί. Γιατί ρίξαμε το μπαμπά του. Εμείς, όχι ο Σαμαράς, αν και σ' αυτόν έχει κάνει πολλά καψόνια. Ο γιος του Αποστάτη θα κάνει ό,τι μπορεί για να μας αφανίσει.
Ενώ ο στόχος του Γιωργάκη ήταν το ΠΑΣΟΚ και η καταστροφή μας μέσω των Μνημονίων, το μέσο που τον συνέφερε εκείνη τη στιγμή, ο κομπλεξικός Μητσοτάκης έχει στόχο τον απλό κόσμο.

Δείτε τι κάνει. Πριν ακόμα βρει ευκαιρία με τον ιό να κάνει τη χούντα του πήγαινε για ύφεση. Και ήταν απόλυτα φυσικό, αφού οι δικοί του έπεσαν με τα μούτρα στο πλιάτσικο. Με τον Κορονοϊό βρήκε δικαιολογία. Κι ευκαιρία να περάσει μέτρα που ήθελε να περάσει, αλλά δεν μπορούσε, γιατί θα αντιδρούσε ο κόσμος. Δυστυχώς έχει όλα τα ΜΜΕ στη διάθεσή του. Τα χρήματα του προϋπολογισμού δαπανώνται για ρουσφέτια, προπαγάνδα και καταστολή.

Ακόμα και για την πανδημία, εκτός από το να μας κλείσει μέσα, δεν έκανε τίποτε άλλο από πλιάτσικο. Μάσκες και άλλα υλικά δεν έφτασαν ποτέ στα Νοσοκομεία, σύμφωνα με καταγγελίες ιατρών. Ακόμα και αυτές που ήρθαν δωρεάν από άλλες χώρες (Κίνα). Τεστ δε γίνονται παρά ελάχιστα. Κι ενώ επέβαλε απαγόρευση κυκλοφορίας, τώρα μας βγάζει έξω παίρνοντας αντιφατικά μέτρα. Με κύριο σκοπό την είσπραξη. Τους προηγούμενους μήνες πήρε 8.000.000 από πρόστιμα, τα οποία ροκάνισαν και αυτά τα γαλάζια τρωκτικά των καναλιών και τα κομματόσκυλα.

Τώρα στριμώχνει τα παιδιά ώρες ολόκληρες σε κλειστούς χώρους. Το υπουργείο παραπαιδείας μιλάει για 1,5 μέτρο απόσταση, όταν οι ίδιοι θεωρούν ασφαλή πάνω από τα 2 μέτρα!

Ακόμα χειρότερα είναι στον τουρισμό. Λένε ψέματα ως και τον καιρό!
Θέλουμε να έρχονται τουρίστες. Όπως θέλουμε κάθε άνθρωπος να πηγαίνει, όπου επιθυμεί. Όμως όταν δεν γίνονται τεστ και με τα “μέτρα” που προτείνει ο Μητσοτάκης στην ΕΕ, θα γεμίσουμε ασθενείς. Αυτό μακροπρόθεσμα θα βλάψει τον τουρισμό.

Το χρέος ξεπέρασε κατά πολύ το 200% του ΑΕΠ. Τα εργασιακά δικαιώματα εξαφανίστηκαν.
Η ανεργία αυξήθηκε. Κι εδώ πρέπει να πούμε πως δεν υπάρχει δικαιολογία. Πράγματι πολλά καταστήματα έμειναν κλειστά, αλλά για 1,5 μήνα. Που σημαίνει πως όταν ανοίξουν τα περισσότερα από αυτά θα χρειαστούν τους υπαλλήλους. Όμως οι άνεργοι αυξήθηκαν πάνω από 100.000! Το μυστικό είναι πως όταν ζητήσουν νέους σκλάβους, θα τους πάρουν με πολύ λιγότερα από κείνους που έδιωξαν.

Στο μεταξύ τα σκάνδαλα της κυβέρνησης είναι κυριολεκτικά αμέτρητα. Τόσο γελοία, όπως τα “σκοιλ ελικικού”, όσο και σοβαρά.

Δυστυχώς δεν υπάρχει κι αντιπολίτευση. Ο βρικόλακας μπαμπάς του είχε απέναντί του τον Ανδρέα Παπανδρέου που τον χτύπαγε καθημερινά σα χταπόδι. Σήμερα έχουμε όλους σχεδόν τους κηφήνες της βουλής (πλην ΚΚΕ) να υποστηρίζουν την ίδια άδικη, καταστροφική πολιτική.
Η λογοκρισία και η προπαγάνδα έχει ξεπεράσει και αυτή των ναζί στη Γερμανία του Χίτλερ. Καταστροφές όπως το Στάλινγκραντ, υποτιμήθηκαν και διαστρεβλώθηκαν από τους Γερμανούς. Αλλά αν είχαν τα σημερινούς ελληνικούς βόθρους των καναλιών ΜΜΕ η νίλα των ναζί στο Στάλινγκραντ θα ήταν "ο μεγαλύτερος θρίαμβος" τους! Θα έμπαιναν οι Ρώσοι στο Βερολίνο, κι αυτοί θα έλεγαν πως "κατέλαβαν το Λονδίνο"! Μιλάμε για τέτοιο εμπαιγμό.

Φυσικά πολλοί καταλαβαίνουν. Βλέπουν το μίσος, τα ψέματα, τη βία, το διχασμό που σπέρνει ο Μητσοτάκης. Και θα αντισταθούν με κάθε τρόπο.
Δεν θα περάσει ο φασισμός. Ο κομπλεξικός δικτάτορας θα έχει την τύχη κάθε πολιτικού καθάρματος που αποπειράται να κάτσει στο σβέρκο του κόσμου με τη βία και τα ψέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger