Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Φιάσκο τεραστίων διαστάσεων η προσπάθεια διείσδυσης ένοπλων ομάδων καθοδηγούμενων από Αμερικανούς, στη Βενεζουέλα.


Δεν είναι άξιο απορίας, γιατί είναι ελάχιστες οι πληροφορίες που υπάρχουν στα ΜΜΕ γα τα όσα απίστευτα συμβαίνουν αυτές τις μέρες στην Βενεζουέλα;

Ο ίδιος ο πρόεδρος της χώρας Νικολάς Μαδούρο καταγγέλλει δημόσια ότι  συνελήφθησαν 15 «τρομοκράτες» τη Δευτέρα, οι οποίοι εμπλέκονται σε σχέδιο εισόδου στη χώρα για ανατροπή του με τις ευλογίες της Ουάσινγκτον.

Οπως μάλιστα μεταδίδει το ΑΠΕ ο Μαδούρο, που μίλησε στη δημόσια τηλεόραση VTV, υποστήριξε ότι οι δύο Αμερικανοί που συνελήφθησαν συνδέονται με την ομάδα που είναι επιφορτισμένη με την προστασία του προέδρου των ΗΠΑ, του Ρεπουμπλικάνου Ντόναλντ Τραμπ.

Πρόσθεσε μάλιστα πως είναι υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας Silvercorp, ο ιδιοκτήτης της οποίας, πρώην στέλεχος των ειδικών δυνάμεων του στρατού ξηράς των ΗΠΑ, έχει επιβεβαιώσει πως έχει ευθύνη σε αυτή την υπόθεση.

«Συνελήφθησαν σε αυτήν την επιδρομή, ο Αμερικάνος Έιραν Μπέρι Σακ, ένας επαγγελματίας μισθοφόρος των ΗΠΑ που ομολόγησε, μέλος της ασφάλειας του Ντόναλντ Τραμπ και ο Λουκ Αλεξάντερ Ντίνμαν, επίσης μέλος της ασφάλειας του Ντόναλντ Τραμπ. Έχουν ήδη ομολογήσει όπως και όλη η τρομοκρατική ομάδα. Ήδη καταθέτουν» συμπλήρωσε στο τηλεοπτικό του διάγγελμα, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας.

Η αμερικανική κυβέρνηση με δηλώσεις του Τραμπ, έκανε το αυτονόητο. Δήλωσε ότι δεν έχει καμιά ανάμειξη με αυτή την επιχείρηση. δεν έχει καμία ανάμειξη.
Δημοσιεύματα πάντως κάνουν λόγο ότι αποδείχτηκε ένα φιάσκο τεραστίων διαστάσεων η προσπάθεια διείσδυσης ένοπλων ομάδων καθοδηγούμενων από Αμερικανούς, στη Βενεζουέλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger