Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Απάντηση του Αριστείδη Βούλγαρη, Αντιδημάρχου Σκοπέλου και Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης ΄Υδρευσης – Αποχέτευσης Σκοπέλου, στον επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας Δήμου Σκοπέλου κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.




Δεν σκοπεύω να δώσω καμιά συνέχεια στο θέμα που έχει προκύψει με τους ισχυρισμούς του κ.Δημητρίου ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας του Δήμου Σκοπέλου ότι δεν έχει προβεί σε κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς, ενώπιον του κ.Εισαγγελέα, σε βάρος του προσώπου μου, ως Προέδρου της ΔΕΥΑΣ  και ευελπιστώ επί τέλους στη λειτουργία του Δήμου σε πνεύμα συνεργασίας  αλλά και καλόπιστης πολιτικής κριτικής.

  Για να αποκαταστήσω όμως την αλήθεια όσον αφορά τους ισχυρισμούς του κ. Δημ.Ευσταθίου ότι ποτέ δεν έκαναν μήνυση στο πρόσωπό μου ως Προέδρου της ΔΕΥΑΣ και Αντιδημάρχου του Δήμου και επειδή ο κ.Ευσταθίου γνωρίζει πολύ καλά λόγω της θητείας του στην ΕΛΑΣ τον τρόπο λειτουργίας της Εισαγγελικής Αρχής αλλά και των άλλων δημοσίων αρχών όπως Λιμεναρχείο, ΕΛΑΣ, Αρχαιολογία κ.λ.π. θα πρέπει οι ενέργειές του, προφορικές ή γραπτές να είναι πολύ προσεκτικές.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν αναφέρω παρακάτω, το έγγραφο της δικαστικής αρχής.
ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ(ΑΡΙΘ. Ε 2020/25)
                     Καλούμε τον Αριστείδη Βούλγαρη(Δημοτική Επιχείρηση ΄Υδρευσης Αποχέτευσης Σκοπέλου) να εμφανιστεί ενώπιόν μας την 10 Μαρτίου του έτους 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 11.30 για να εξεταστεί σε προκαταρτική έρευνα και να δώσει εξηγήσεις  στους ισχυρισμούς των ΜΗΝΥΤΩΝ    Δημητρίου Ευσταθίου κ.λ.π. κατ’ αυτού.
                                                                        ΒΟΛΟΣ 17-2-2020
                                                                     Έπονται υπογραφές
Είναι άξιο παρατήρησης ότι στη φράση ……..Δημητρίου Ευσταθίου κ.λ.π. ευτυχώς δεν περιλαμβάνεται το σύνολο των μελών της μείζονος αντιπολίτευσης.
     Ο αναγνώστης ας βγάλει τώρα τα συμπεράσματά του
     Εν κατακλείδι ελπίζω για την από δω και πέρα ομαλή λειτουργία του Δήμου και τα ζητήματα που προκύπτουν κατά την ενασχόληση των καθηκόντων μας να επιλύονται πολιτικά στο Δημαρχείο και όχι εν μέσω ελεγκτικών υπηρεσιών και αίθουσες δικαστηρίων.
                                                                  Σας ευχαριστώ
                                                                Αριστείδης  Βούλγαρης
                                               Αντιδήμαρχος Σκοπέλου & Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger