Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Καραμπινάτο δούλεμα


Του Σ.Λ

Γατάκια οι Συριζαίοι μπροστά στον πολιτικαντισμό της δεξιάς. Δείτε ένα παραπολιτικό.
Κάνει μια ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος.
Σ' αυτή ξεσπαθώνει ενάντια στην εισαγγελέα που υπάρχει, στη δίκη της δολοφονίας Τοπαλούδη, χαρακτηρίζοντας την αγόρευση της, ούτε λίγο ούτε πολύ, σαν τοποθέτηση σε «λαϊκή απογευματινή»! Συνέχισε, ο ίδιος, κάνοντας υποδείξεις στην εισαγγελέα ποια θα έπρεπε να είναι κατά την άποψη του η σωστή συμπεριφορά μιας δικαστικής λειτουργού.

Βρήκε ευκαιρία ο ΣΥΡΙΖΑ και διαμέσου του εκπροσώπου Τύπου του,  Αλέξης Χαρίτσης, ανακοινώνει ότι  "πρόκειται για ωμή παρέμβαση στην ανεξαρτησία της ελληνικής δικαιοσύνης από τον πιο στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού", προσθέτοντας ότι ο "κ. Μητσοτάκης οφείλει να τον αποπέμψει αμέσως".

Η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου ανάλογη του επιπέδου διαλόγου που επιλέγει στις ανούσιες κοκορομαχίες με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αφού μας τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δικαιούται να μιλάει γιατί κι αυτός έχει κάνει επεμβάσεις στην δικαιοσύνη καταλήγει: "Η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ περισσεύει. Σχετικά με την ανάρτηση του κ. Α. Σκέρτσου, όπως ο ίδιος εξ αρχής διευκρίνισε, εξέφρασε προσωπικές απόψεις για ένα θέμα που απασχολεί τον δημόσιο διάλογο".

Και να γιατί λέμε "γατάκια" τους Συριζαίους. Οταν το κόμμα του Τσίπρα ήταν στην κυβερνητική εξουσία, στελέχη του αναγκαζόταν να απαντούν ακόμα και σε κοινοβουλευτικές ερωτήσεις της Ν.Δ., για κάτι που έγραφε ο Πολάκης ή άλλο στέλεχος του στο διαδίκτυο. 
Αν είχαν την εμπειρία της δεξιάς θα έλεγαν ότι ο πρώην υφυπουργός υγείας π.χ., "εξέφρασε προσωπικές απόψεις" ... και πάμε παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger