Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019

Σκόπελος κουράγιο παλικάρια δύο και μία έμειναν ακόμη και μετά ?


Τελικά έμειναν δύο μέρες πριν τις εκλογές και τελειώνουν τα βάσανα για τους 100 περίπου υποψηφίους μετά αρχίζουν τα ωραία άλλοι θα περιμένουν Την επόμενη Κυριακή και άλλοι θα πάνε στο σπίτι τους ήσυχα να κάνουν λογαριασμό πόσοι τους κορόιδεψαν αλήθεια φαντάζεστε τι κοροϊδία έχει πέσει αφου υπάρχει άνθρωπος που έχει υποσχεθεί σε πάνω από 40 υποψήφιους ότι θα τους βάλει Σταυρό Τι είναι αυτός ρε παιδιά τι πράγμα είναι αυτό και Η πλάκα είναι ότι το πιστεύουν κιόλας υπάρχουν πολλοί τέτοιοι στη Σκόπελο δυστυχώς .πάντως εμείς θα είμαστε κοντά σας και θα το διασκεδάσουμε προς Θεού δεν χρειάζεται στεναχώρια καλό σας απόγευμα

Μεγαλώσαμε για να μας κοιμίζουν με παραμύθια


Γράφει ο mitsos175

 Οι οπαδοί του Σύριζα και ιδιαίτερα της ΝΔ, θα πρέπει να αισθάνονται αμηχανία για τις μικρές συγκεντρώσεις τους σε σύγκριση με τη μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση του ΚΚΕστο Σύνταγμα. Είχε ότι έλλειπε από τα δήθεν κόμματα εξουσίας: Αλήθειεςκόσμο και παλμό. Περισσότερο κόσμο είχε το ΚΚΕ, ακολουθούσε σε μεγάλη απόσταση ο ΣΥΡΙΖΑενώ τρίτη και καταϊδρωμένη ήταν η ΝΔ.
Όμως θα μπούμε στον πειρασμό να ασχοληθούμε με τις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, να κάνουμε λίγη πλάκα.

Θα αρχίσω με τους Ρεφορμιστές: Ας μη σχολιάσω καλύτερα τα όσα είπε ο "καταλληλότερος", γιατί είμαι αρκετά μεγάλος για να ασχολούμαι με παραμύθια. Η συγκέντρωση μου θύμισε τις συγκεντρώσεις του Μπένι, όταν το ΠΑΣΟΚ έπνεε τα λοίσθια.
Εντάξει, δεν ήταν τόσο χάλια, πήγαν μερικοί, κυρίως χάρη στις ανοησίες των γαλαζοπράσινων κηφήνων, που τσάντισαν τον κόσμο του Σύριζα και ως ένα βαθμό τον συσπείρωσε. Συγκέντρωση όμως κόμματος εξουσίας δεν τη λες με τίποτα.

Ο "ανεπάγγελτος, τελμπεχανάς", Κ. Καραμανλής, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ., στηρίζει Κ. Μητσοτάκη (Βίντεο)


Ουσιαστικά  συνταξιούχος από τα 53 του, τότε που υπέβαλε παραίτηση από αρχηγός της ΝΔ, ο Κ. Καραμανλής, παίρνει την αργομισθία του σαν βουλευτής και αν πιστέψουμε τις σατιρικές εκπομπές, ο "δάμαλος" -για να θυμηθούμε την Μαλβίνα Κάραλη- το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να περνάει τις πίστες στο πλέι-στέισον, όταν δεν χλαπακιάζει κοψίδια και πιτόγυρους.

Στο αραιά και που σπάει την σιωπή του Βούδα και κάνει κάποια δήλωση, για να βγαίνει από την υποχρέωση, για να επανέλθει στα συνηθισμένα του.

Ετσι και σήμερα. Ηταν παρόν στην συγκέντρωση που έκανε η Ν.Δ στο Περιστέρι και αφού άκουσε τον Μητσοτάκη να ανακοινώνει  ότι θα είναι υποψήφιος στο δυτικό τομέα της Β' Αθηνών από όπου ξεκίνησε την πολιτική του διαδρομή «το 2004 με μπροστάρη τον Κώστα Καραμανλή», θεώρησε ότι και ο ίδιος έπρεπε να ανταποδώσει την φιλοφρόνηση που δέχτηκε.

Κ. Δελημήτρος: Πιέσεις για να μην κατέβει στις εκλογές η «Ανυπότακτη Θεσσαλία»

Πιέσεις και  πόλεμο δέχθηκε να μην κατεβάσει ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια Θεσσαλίας,  ο Κώστας Δελημήτρος, επικεφαλής του συνδυασμού «Ανυπότακτη Θεσσαλία», όπως κατήγγειλε ο ίδιος σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, στο  εκλογικό κέντρο της Λαϊκής Ενότητας, επί της οδού Ιωλκού στο Βόλο.
Επισήμανε όμως ότι παρά τις δυσκολίες και αντιξοότητες, «καταφέραμε σχεδόν ένα μήνα πριν τις εκλογές να διαμορφώσουμε αυτό το ψηφοδέλτιο, να διαμορφώσουμε μια κίνηση πολιτική – αυτοδιοικητική, γιατί οι Περιφερειακές εκλογές έχουν κυρίαρχα πολιτικά χαρακτηριστικά, κυρίαρχη πολιτική παρέμβαση, κοινωνική, οικονομική και κινηματική.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου