Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Δεν συγκρατούν τα νεοδημοκρατικά στελέχη το μίσος του για τον κόσμο της εργασίας και τα φτωχά λαϊκά στρώματα


Δεν πέρασαν ούτε λίγες ώρες από τον εκλογικό θρίαμβο της συντηρητικής παράταξης και τα στελέχη της δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα, δείχνοντας ξεκάθαρα στα λαϊκά στρώματα τί τα περιμένει με κυβέρνηση της Ν.Δ.

Η Μιράντα Ξαφά, ένα πρώην στέλεχος του ΔΝΤ, που δημοσιεύματα την παρουσιάζουν μυστικοσύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη και ένα άτομο που ενδεχομένως να στελεχώσει το οικονομικό επιτελείο μιας κυβέρνησης της Ν.Δ., δεν συγκρατήθηκε ούτε στιγμή και έδειξε με ανάρτηση της στο  twitter το μίσος της απέναντι στον κόσμο της εργασίας και τα λαϊκά στρώματα.

Παρουσιάζοντας το μαύρο -άσπρο (αντιλαϊκή ταξική πολιτική εφάρμοσε φυσικά και ο ΣΥΡΙΖΑ), αυτή επαναλαμβάνει πιο ξεκάθαρα αυτό που είχε πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν τρέφω αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες, κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ανθρώπινη φύση, όσοι το επιχείρησαν καταστρατήγησαν τελικά την ίδια τη δημοκρατία και τα ατομικά δικαιώματα».

Να θυμίσουμε ότι τις απόψεις της συγκεκριμένης κυρίας τις θυμόμαστε από τότε που ήταν μέλος του αλήστου μνήμης κόμμα του Σ. Μάνου «Ταύροι»  και ζητούσε να απολυθούν "οι εκατοντάδες χιλιάδες υπεράριθμοι του ευρύτερου δημόσιου τομέα, ώστε η δραστική συρρίκνωση του Δημοσίου θα αποτρέψει περαιτέρω απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα".

Και για να μεταφράσουμε την δήλωση της Μ. Ξαφά να πούμε ότι με την έκφραση "ταξική πολιτική αναδιανομής εισοδήματος" που δήθεν εφάρμοζε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εννοεί κάποια πενιχρά επιδόματα που εξακολουθούν να δίδονται στις πιο ευάλωτες μερίδες του κόσμου. 
Πρόθεση τους, δηλαδή, να μπει μαχαίρι και σ' αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger