Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

Υποτονικό το κλίμα στην Σκόπελο μία εβδομάδα πριν τις εκλογές


Ησυχία επικρατεί στο νησί μας παρατηρείται μία περίεργη αδράνεια από όλους τους συνδυασμούς δεν υπάρχει όρεξη από τον κόσμο δεν υπάρχει Όραμα δεν υπάρχει τίποτα από ότι φαίνεται σήμερα ήρθε ο περιφερειάρχης και πήγαν να τον ακούσουν 15 νοματαίοι φανταστείτε άλλες εποχές Τι θα γινόταν από τη Νέα Δημοκρατία θα υπήρχε κινητοποίηση που θα γέμιζε όλη η πλατεία κόσμο τώρα δυστυχώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον το ίδιο γίνεται και με τις δημοτικές εκλογές γίνονται

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΓΙΑ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικό του λιμενικού και δύο ακόμα σκάφη για παροχή βοήθειας στους δύο αλλοδαπούς επιβαίνοντες του ιστιοφόρου.

Μηχανική βλάβη αντιμετωπίσε χθες το απόγευμα ιστιοφόρο σκάφος που βρισκόταν ανοιχτά της Σκοπέλου, 2,5 ναυτικά μίλια από το νησί Κυρά Παναγιά.

Στο σημείο έσπευσαν  περιπολικό του λιμενικού και δύο ακόμα σκάφη για παροχή βοήθειας στους δύο αλλοδαπούς επιβαίνοντες του ιστιοφόρου.

Το ιστιοπλοϊκό κατέπλευσε σε λιμάνι καταφυγής της Σκοπέλου με ασφάλεια, με τη χρήση των ιστίων του, συνοδεία του περιπολικού σκάφους του λιμενικού.

Χ. Αθανασίου, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης: Ειδικότητα του, οι αποφυλακίσεις εμπόρων ναρκωτικών


Με την ευκαιρία διαβάστε άλλο ένα κείμενο που είχε τίτλο   «Με Χίτη συνεργαζόμενο με τους Γερμανούς κατακτητές πατέρα, ο υπουργός Δικαιοσύνης Αθανασίου εμπλέκεται σε μια σειρά "σκοτεινών" υποθέσεων».

Σήμερα πάλι η εφημερίδα Documento αποκαλύπτει άλλη μια περίπτωση υπουργικής δραστηριότητας του Χαράλαμπου Αθανασίου που συνέβη κι αυτή στον χρόνο που το νεοδημοκρατικό στέλεχος ήταν υπουργός Δικαιοσύνης.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου