Τρίτη, 14 Μαΐου 2019

Συνάντηση του Υποψήφιου Δημάρχου Σκοπέλου κ. Σταμάτη Περίσση με τους εργαζόμενους της καθαριότηταςΣήμερα στις 13.30 μ.μ ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σταμάτης Περίσσης μαζί με τους υποψήφιους συμβούλους του συναντήθηκαν με τους εργαζόμενους της καθαριότητας του δήμου στο δημοτικό καφενείο. Εκεί συζήτησαν τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν τονίζοντας συγκεκριμένα την έλλειψη προσωπικού, χώρου στάθμευσης και συντήρησης των οχημάτων, τις ρυθμίσεις που απαιτούνται για τον εκσυγχρονισμό της οργάνωσης και λειτουργίας της εργασίας τους, αλλά και τα προβλήματα στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (Χ.Υ.Τ.Α). Ο κ. Σταμάτης Περίσσης δεσμεύτηκε να βοηθήσει ενεργά στα καθημερινά τους προβλήματα δίνοντας λύσεις μέσω της “πράσινης ενέργειας” στο νησί, αλλά και μέσω της ανάπτυξης μιας σχέσης εμπιστοσύνης μαζί τους.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ υποψήφιος στο ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Με τον συνδυασμό (το Νησί μας πρώτα δημιουργία ξανά) με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΣΗ.

Αγαπητες-οι Συμπολίτισσές και Συμπολίτες  της Πόλης της Σκοπέλου
Λαμβάνοντας υπ όψιν ότι η ψήφος στις 26 Μαΐου για εκλογή νέας Δημοτικής Αρχής ,δεν είναι μια απλή ψήφος όπως μας είχαν συνηθίσει να πιστεύουμε ,τα τελευταία χρόνια μετά την μεταπολίτευση !
Είναι πλέον μια ψήφος καθοριστικής σημασίας για το μέλλον της πόλης μας !

ΚΑΛΕΣΜΑ της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
Ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης Σκοπέλου
με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Σκοπέλου
Γιώργο Αναγνώστου και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Σποράδων Γιώργο Γούλα καλεί όλους τους Ελιώτες στο AQUAMARINE pizzeria café-bar  του Έλιους αύριο Τετάρτη 15 Μάη 2019  στις 7:30 μ.μ. για ενημέρωση-συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα του νησιού και για τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην έκθεση Τουρισμού «ΤΑΞΙΔΙ 2019»

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην έκθεση Τουρισμού  «ΤΑΞΙΔΙ 2019»
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ 2019» που πραγματοποιήθηκε από τις 3 μέχρι τις 5 Μαΐου 2019 στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου, προωθώντας την τουριστική προβολή της περιοχής.

Επίσκεψη στα σοκάκια και στη παραλία της Σκοπέλου από το συνδυασμό "Το νησί μας πρώτα-δημιουργία ξανά"
 Ο συνδυασμός "Το νησί μας πρώτα-δημιουργία ξανά" σεργιάνισε στις γειτονιές της βροχερής Σκοπέλου. Συναντήθηκε με κατοίκους του χωριού, συζήτησαν προβληματισμούς και κατηφόρισαν στα παραλιακά καταστήματα. Γιατί "Το νησί μας πρώτα – δημιουργία ξανά " είναι

Χάκερ "χτύπησαν" την εφαρμογή WhatsApp - Δείτε τι πρέπει να προσέξετε

 εγκατέστησαν εξ αποστάσεως λογισμικό κατασκοπίας σε κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές, εκμεταλλευόμενοι ένα ευάλωτο σημείο στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp, που ανήκει στο Facebook.

Οι μεγάλοι χαμένοι για τη 13η σύνταξη - Ποιοι θα την λάβουν "ψαλιδισμένη"

Μεγάλοι χαμένοι της 13ης σύνταξης είναι εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι με δύο ή περισσότερες κύριες συντάξεις, οι οποίοι θα λάβουν το ποσό της 13ης σύνταξης που αντιστοιχεί στο άθροισμα των μεικτών κύριων συντάξεών τους και όχι ολόκληρο το επίδομα που αντιστοιχεί σε κάθε κύρια σύνταξή τους.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου