Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

Η Υποψ. Δημοτική Σύμβουλος Ευα Καραμεσίνη (Καρράς).στην εκδήλωση ιστορικής αναφοράς γνωριμίας & παρουσίασης των Σύγχρονων Σκοπελιτών Λαικών Τεχνίτων

Στην  φώτο και η σύζυγος  του του παππα Κωσταντή Καλλιανού που φτιάχνει τις κούκλες Σκοπέλου 

Μία εκδήλωση ιστορικής αναφοράς γνωριμίας & παρουσίασης των Σύγχρονων Σκοπελιτών Λαικών Τεχνίτων

Μία εκδήλωση ιστορικής αναφοράς γνωριμίας & παρουσίασης των Σύγχρονων Σκοπελιτών Λαικών Τεχνίτων με Παρευρεθηκαν στην εκδηλωση o Μητροπολιτης Δημητριάδος & Αλμυρού ο Δημητριάδος Ιγνάτιος, ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης, η Αντιδήμαρχος Αθηνά Ντάκη , η πρόεδρος Ξενοδόχων Μαίρη Διαμάντη και η Υποψ. Δημοτική Σύμβουλος Ευα Καραμεσίνη (Καρράς). Κατερίνα Προβιά Αντιπρόεδρος Κέντρο Μελετών Νήσου Σκοπέλου Και η Τίνα Μελαχρινάκη από το blog Justlife

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ»


Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σταμάτης Περίσσης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού "Το νησί μας πρώτα - Δημιουργία ξανά", σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου (μπροστά στο αρχοντικό Βακράτσα) που θα γίνουν την Τετάρτη 15/5/19 και ώρα 20:30.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Ζητείτε κυρία για πεντάωρη πρωινή Εργασία

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Ζητείτε κυρία για πεντάωρη πρωινή Εργασία σε ενοικιαζόμενα δωμάτια για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο .τηλ .6946989482.

Επίσκεψη του Υποψήφιου Δημάρχου Σκοπέλου Σταμάτη Περίσση στο Πυροσβεστικό κλιμάκιο και στο Κέντρο Υγείας ΣκοπέλουΣήμερα στις 13.00μ.μ ο κ. Σταμάτης Περίσσης συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Συμβούλους του επισκέφθηκε το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Σκοπέλου, συζητώντας με τον ανώτερο αξιωματικό τα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω της έλλειψης προσωπικού, εγκαταστάσεων για την τοποθέτηση και προστασία των οχημάτων, αλλά και το αίτημα τους για πολιτική προστασία.

"Επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου Σταμάτη Περίσση και των υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού Το νησί μας πρώτα - δημιουργία ξανά στο Λουτράκι και τη Γλώσσα" Ο Σταμάτης Περίσσης μαζί με υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού “Το νησί μας πρώτα-δημιουργία ξανά” επισκέφτηκαν το Λουτράκι και τη Γλώσσα το απόγευμα της Κυριακής. Συνομίλησαν με τους κατοίκους για τα προβλήματα που δυσκολεύουν τη καθημερινότητα τους όπως οι κακοτεχνίες σε ρέματα που ξεχειλίζουν, οι εγκαταλελειμμένοι αρχαιολογικοί χώροι, η ανάγκη για ανάπλαση της μαρίνας και του λιμανιού, τα κλειστά και παρατημένα δρομάκια που δυσχεραίνουν τη διάβαση των πεζών, η επαναλειτουργία του ιατρείου , και η επιτακτική ανάγκη για σωστή διαχείριση του νερού των πηγών το χειμώνα για διάθεση το καλοκαίρι που υπάρχει έλλειψη νερού. Ο υποψήφιος δήμαρχος υποσχέθηκε ότι θα δώσει προτεραιότητα σε όλα τα προβλήματα που απασχολούν τη Γλώσσα και το Λουτράκι.

Επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου Σταμάτη Περίσση και των υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού Το νησί μας πρώτα - δημιουργία ξανά στο Λουτράκι και τη Γλώσσα"

60343302_1076888602502359_7166983253633531904_n.jpg

Προς τον δήμαρχο Σκοπέλου κύριο Βασιλούδι καταγγελία από κατοίκους


Δήμαρχε παίρνουμε το θάρρος να σου στείλουμε μέσω μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αυτή την καταγγελία για την απαράδεκτη μέχρι σήμερα κατάσταση εκτός των Δρόμων της περιοχής στο νεκροταφείο  αλλά με την Παντελή έλλειψη φωτισμού στην περιοχή αλουπη βαδίζουμε στο Μαΐου και έχουμε επισκέπτες στην περιοχή και τουρίστες η κατάσταση είναι πραγματικά απαράδεκτη Κάντε κάτι προτού έχουμε κάποιο ατύχημα

Αυτό που συμβαίνει με δύο συνδυασμούς στη Σκόπελο είναι πολύ περίεργο


Ενώ πριν μερικές μέρες κάναμε καταγγελία γιατί και οι τρεις συνδυασμοί έστελναν αφού πρώτα ενημερώνει την κοντούλα λεμονιά μετά από ώρες σενά  σαιτ και στα υπόλοιπα site μετα απο ωρες τελικά ο συνδυασμός του περισσή λειτούργησε πραγματικά έξυπνα και Οι ενημερώσεις που στέλνει είναι σε όλα τα μαζικής στα μέσα μαζικής ενημέρωσης χωρίς εξαιρέσεις Δυστυχώς οι άλλοι δύο

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τους δημότες της Σκοπέλου


Εμείς οι bloggers   και οι έχοντες ενημερωτικές ιστοσελίδες από τη Σκόπελο, πλέον διαμαρτυρόμαστε έντονα για την πρακτική μερικών  συνδυασμών που συμμετέχουν στις Δημοτικές εκλογές για την απαράδεκτη ενέργεια τους, να ενημερώνουν πρώτα συγκεκριμένο σάιτ του νησιού. Δηλαδή στέλνετε  μία ανακοίνωση  πρώτα εκεί και μετά από ώρες ή την επόμενη μέρα στέλνετε στα υπόλοιπα για να κάνουν κοινοποίηση...  

ΛΑΕ: Θερμής υποδοχής οι θέσεις Κ. Δελημήτρου και Δέσποινας Σπανού

Το Σάββατο 11 Μαΐου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την Ανυπότακτη Θεσσαλία Κώστας Δελημήτρος μαζί τη Δέσποινα Σπανού μέλος της Π.Γ. της ΛΑΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής πραγματοποίησαν περιοδεία στην αγορά του Βόλου. Σύμφωνα με όσα αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «έτυχαν θερμής υποδοχής και ανταπόκρισης από τον κόσμο, ο οποίος δείχνει πλέον να αντιλαμβάνεται ποιες δυνάμεις είναι στο πλευρό του και αντιμάχονται την λιτότητα και τον φασισμό που καλπάζει σε όλη την Ευρώπη.

Δήλωση ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ του υποψηφίου δημ.συμβούλου Αγγελου Ξηντάρη με το συνδυασμό ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

Άγγελος Ξηντάρης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Σκοπέλου με τον συνδυασμό του Σταμάτη Περίσση  «το νησί μας πρώτα, δημιουργία ξανά».

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Η ζωή μας στο νησί θα έπρεπε να είναι ευχάριστη,δημιουργική ,ασφαλής. Γεγονότα , πρακτικές και πολιτικές επιλογές  φώλιασαν  στην ψυχή μας το αίσθημα της εγκατάλειψης ,της ανασφάλειας ,της αδιαφορίας και της παραίτησης .
Τα αισθήματα αυτα οδήγησαν πολλούς από εμάς στην απογοήτευση, παλεύοντας στη ζωή μόνοι μας , ωθούμενοι από το βασικό ένστικτο της επιβίωσης . 
Ο κυνισμός ο οχαδελφισμοςκαι ο λαϊκισμός διαχέονται στην κοινωνία μας και μας κτυπουν φιλικά την πλάτη ως σωτήρες των πάντων  . Και όσο αποδεχόμαστε την ρήση ( όλοι ίδιοι είναι ) τόσο πιο  βαθιά  και επικίνδυνα στέκονται ενάντια στην διεκδίκηση, στους αγώνες και στο δημοκρατικό πολίτευμα.
Το όπλο μας ενάντια στο λαϊκισμό και τον κυνισμό  είναι περισσότερη ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ. Που σημαίνει  συμμετοχή  και συλλογική δράση . 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου